Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Forever Living Products

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere høgste kvalitet.
 
Å leve aktivt og ta vare på seg selv er og blir stadig mer populært, og flere og flere er interesserte i naturlige alternativ som gir de både kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. 
 

Kvalitet og miljø

Fordi Aloe vera er en sukkulent plante, tar den til seg næring fra jorden den vokser i. Derfor begynner Forever fra bunnen av, med å dyrke Aloe vera på fruktbar jord med god vekstkraft. Sauer og geiter står for naturlig ugrasbekjempning gjennom beiting, og gir 100 % naturlig gjødsel tilbake til jorden. Dette er bra for dyrene, Aloe veraen og ikke minst miljøet. 
 
Den høge kvaliteten på Forevers produkter er blitt bekreftet av sertifiseringene og kvalitetsmerkene foretaket har blitt tildelt rundt omkring i verden. Forever var først med å få International Aloe Science Councils Seal of Approval. Mange produkter er godkjent ifølge Kosher Rating og Islamic Seal, og de fleste kosttilskuddene er Halal-sertifiserte. Det skandinaviske kontoret er også miljødiplomert.
 
Det sosiale engasjementet er også viktig for Forever. Derfor sørger foretaket for at alle medarbeiderne har et godt og sikkert arbeidsmiljø. Forever samarbeider også aktivt med ulike hjelpeorganisasjoner og humanitære prosjekt!
 

Tilbake til toppen

Her finner du Forever

Forevers skandinaviske kontor finner du i Villa Korndal i Mölndal, rett sør for Gøteborg, Sverige. Bygningen er en historisk villa, bygget i 1870 for forretningsmannen David Otto Francke. Villaen ble senere eiet av familien Wallenberg, før den ble disponentbolig for foretaket Papyrus ledere. 
 
På folkemunne kalles villaen for "Slottet", et navn den virkelig lever opp til. Ikke minst på grunn av den vakre representasjonsdelen der staselige møbler, overdådige krystallkroner og imponerende veggmalerier er bevart. Den vakre parken blir tatt hand om av gartnerne, og det er her foretaket holder sin populære sommerfest for forhandlerne hvert år. 
 

Tilbake til toppen

Om Foretaket

Se filmen som ønsker nye forhandlere velkommen til foretaket.


Tilbake til toppen

Arbeide med Forever

Forever arbeider med Team marketing, et konsept som gir alle samme mulighet til å starte opp og drive en lønnsom virksomhet uten de økonomiske risikoene som et eget foretak vanligvis har. Forhandlerne er selvstendige og arbeider for seg selv, men gjennom Forever. Det betyr at de får ta del av tryggheten det er å ha et sterkt varemerke og et godt etablert foretak i ryggen, men de får samtidig selv bestemme over sin virksomhet, sine mål og sin framgang.
 
Forhandlerne får støtte og opplæring fra både sine veiledere og fra Forever. Hvis de velger å ta steget fra å bare engasjere seg i salg til også å introdusere nye forhandlere og coache disse til framgang, får de kompensasjon fra foretaket for dette arbeidet. 
 
Fordelene med egen virksomhet er mange. Mulighet til å selv styre ditt arbeid og din inntekt er to av de. Resultat og inntekt er en direkte refleksjon av forhandlers arbeidsinnsats: du velger altså selv hva du vil oppnå med din virksomhet. Mange begynner i det små for å tjene litt ekstra penger, og kan etter hvert gå over til å forsørge seg på sin virksomhet – alt avhengig av hvilke mål de har. 
 
Direktesalg er alltid personlig og skjer aldri i butikk. Istedenfor møtes kunde og forhandler hjemme, på arbeidsplassen eller i andre sammenheng. Den personlige servicen er en viktig faktor, og i kombinasjon med den høge kvaliteten på Forevers produkter er det enkelt å bygge opp en fornøyd og lojal kundebase. 
 

Tilbake til toppen