Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

​Velkommen til en hyggelig handel her hos meg!
​Nå er det høst og behovet for egenpleie både inni og utenpå melder seg. Det er farger i fleng ute, naturen er vakker, men gir også en mørk og traust stemning. Kanskje kjennes kroppen sliten ut? Forkjølelsen banker på? Du sover dårlig? Huden er tørr? Håret er flisete? Lyst på en spakveld? Ømme muskler som trenger massasje? Skriker kroppen etter vitaminer? Føles ikke magen så glad lenger? Jeg kan hjelpe deg med å finne produkter til ethvert behov - si ifra så finner vi det som passer deg :-)
 

| Pakketilbud ~ Månedens produkt for Oktober |
Forever Ultra Shake Vanilje + Forever Ultra Shake Sjokolade + Shaker + Proteinbar
​God shake med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler og en herlig kremaktig vaniljesmak. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like godt som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du ganske enkelt er sugen på noe godt. Kjøp en av hver smak og få en gratis shaker og en proteinbar med på kjøpet!

| Pakketilbud ~ Familievennlige produkter |
Forever MPD + Forever Bright + Aloe First + Aloe Handsoap = HVERDAGSHELTER!
Hver uke bruker vi ulike rengjøringsmidler til vasking. Hadde det ikke vært fint om det fantes ett og samme produkt til vask, oppvask, gulv og til og med til badet? Derfor har Forever laget akkurat et slikt produkt som er både effektiv og skånsom å bruke overalt.​ Suppler med en god håndsåpe som gir deg rene, myke og silkeglatte hender, en tannkrem som rengjør effektivt, pleier tannkjøttet & gir deg frisk pust, samt en oppfriskende spray med mange bruksområder; f.eks. som aftersun til huden eller balsamspray til håret.

| Pakketilbud ~ Smak vår nye drikke |
​2 stk Aloe Vera Gel + 2 stk Aloe Berry Nectar = KVIKK KROPP & TOPP!
Drikk og merk forskjellen! Vårt bestselgende kosttilskudd har blitt enda bedre! Nå inneholder den også vitamin C og har enda bedre smak (uten fruktkjøtt) – alt i en miljøvennlig pakning. 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ta kontakt hvis du ønsker hjelp med bestilling eller mer info om noen av de andre produktene jeg har i nettbutikken !

Følg meg gjerne på sosiale medier:  facebook  @forevertrysil 

 

Jeg ønsker deg en riktig fin høst!
Klem T

 

 

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera