Vi leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret våre liv. Nå vil vi hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

Kontakt meg

Tina Cecilie Blestad
Independent Forever Business Owner

Korsbergsvegen 24
2420 Trysil
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Mitt navn er Tina Cecilie Blestad, 28 år og trebarnsmor  Vi bor i et stort hus i Trysil - og trives her utpå landsbygda i Hedmark nær svenskegrensa.

Min Forever-historie veldig kort fortalt:
Jeg har slitt voldsomt med mage -og tarmproblemer i alle år, men som mange andre tenkt at dette er normalt, og har derfor ikke vært så flink til å oppsøke hjelp. Når jeg ble gravid med nr 2 så ble smertene uutholdelige og jeg fikk etterhvert påvist en kronisk tarmsykdom. Jeg var igjennom massevis av undersøkelser, inn og ut av legesenter og sykehus, prøvde flere forskjellige medikamenter men ingenting hjalp. Jeg fikk beskjed om å lære meg å leve med smerter, og finne ut av dette på egenhånd. Slik startet min reise i Forever!
Etter mange måneder med tårer, smerter og vonde tanker ble jeg tilfeldig introdusert for aloe vera-produkter. Tok en sjanse jeg aldri har angret på! Mange av disse produktene har forandret hverdagen min til det bedre. Nå har jeg så og si en smertefri hverdag, og livet smiler igjen :-)

I tillegg til at jeg har fått tilgang på så fantastiske produkter for innkjøpspris, så er jeg blitt en del av et stort nettverk med mange muligheter for min egen karriere. Jeg er så takknemlig at det kan ikke beskrives en gang! Derfor ønsker jeg å hjelpe andre på vegen mot en lettere hverdag, både kroppslig og økonomisk. Høres dette ut som noe for deg?

Ta kontakt hvis du ønsker tilsendt en helt uforpliktende presentasjon.
​Min mail: tinacecilie@blestad.com

 

Følg meg gjerne på sosiale medier facebook  |  instagram