Hos meg får du god, personleg kundeservice, i tillegg til produkter av høg kvalitet og 90 dagars fornøyd kundegaranti! :) Eg kan tilby deg over 160 ulike produkter. Alt innan kosttilskudd, hudpleie og kroppspleie.

1) Kjøp 2 valgfri kremer - Få med to Aloe Lips og vareprøver
Klikk deg inn på "Personal Care" i butikken for å sjå utvalget av kremer.

Anbefaling 1: Forever Marine Mask og Forever Aloe Scrub er den perfekte kombo for å få fram spaopplevinga heime på ditt eige bad. Kjempegod mot ureinheter! Skrubben fjernar tørr hud og maska gir huda mykje fuktighet. 1 stk Aloe Lips inkl i pakken!

Anbefaling 2: Bestselgaren Propolis og Aloe Vera Gelly. Med desse kremane + Aloe Lips i hus, så har du et lite miniapotek tilgjengelig :) Propolis er ein fantastisk handkrem, kuldekrem hos dei små og er kjempegod på sår babyrumpe. Blandar du Propolis med Aloe Vera Gelly får du desutan ein perfekt hårkur! 

2) Kjøp C9 eller F15 til kampanjepris
For alle som vil ta steget mot ein sunnare livsstil. Med C9 får du tydelige instruksjonar og alle verktøy du treng for å lykkast. Pakken passar for alle vaksne som ønsker ei endring, men som treng eit dytt i riktig retning.

F15 Beginner passar for alle vaksne som nettopp har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med ein meir aktiv livsstil. Perfekt for deg som trenger hjelp med å komme i gang med treningen, og som vil ha råd om korleis du skal tenke rundt kosthold og mosjon for å skape permanente livsstilsendringer .

----------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til min butikk!

Mitt navn er Alice V. Eimhjellen og eg er ein sjølvstendig forhandlar av Forever Living Products. Eg er busatt i Sandnes, der eg bur i lag med min fantastiske sambuar og sønnen vår på 10 mnd.  

Mi reise hos Forever starta i februar 2018 og det einaste eg angrar på er at eg ikkje sa ja til muligheten tidlegare. I tillegg til å ha jobba meg opp ei bra inntekt, har eg meir kvalitetstid med sønnen min, meir tid (og energi) til husarbeid og har fått en betydelig bedre og sunnare livsstil. 

Det å jobbe med Forever har óg gitt meg betre sjølvtillitt og eg har fått utfordra komfortsona mi. Det meinar eg alle har godt av ;-) 

Ta gjerne kontakt for spørsmål om produkta eller om du er nysgjerrig på korleis det er å jobbe med Forever Living

E-post: aliceveim@hotmail.com

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera