Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Hei og velkommen!

Jeg heter Adriana Joaquim og er selvstendig forhandler for Forever Living Products. Her på min siden kan du kjøpe fantastiske produkter basert på den reneste økologisk dyrket Aloe Vera, lese om muligheten for å starte en egen business i en trendy bransje og du kan komme i kontakt med meg for en produktvisning eller businesspresentasjon.

Den mest kjente blant produktene er Aloe Vera Gel, en herlig Aloe Vera -  som finnes naturell, men også med frisk fruktsmak. I sortimentet vårt finner du  mange andre kosttilskudd, hudpleieprodukter og alle hudtyper og fantastisk makeup!
Som sagt er produktene våre basert på økologisk dyrket Aloe Vera og grunntanken er enkel: "Vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig."

Når du handler hos meg får du verdens beste Aloe vera produkter med høy kvalitet, personlig service og rådgivning og i tillegg 90 dager Fornøyd kundegaranti.
 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera