Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

Velkommen til min hjemmeside! :)

Du finner meg også på Facebook: www.facebook.com/vibeke.sandmo

Forever Living er verdens største dyrker, produsent og leverandør av Aloe Vera. De har fokus på mest mulig rene og naturlige ingredienser som er veldig allergivennlige. Det er et bredt spekter av produkter, alt fra helse, kosttilskudd, velvære og spa, makeup, hudpleie, hårpleie, rengjøring, duft osv. Produktene passer til både voksne, barn og dyr!

Karrieremuligheter i Forever
Ønsker du en forandring i ditt liv? Være din egen sjef, styre din egen tid, bedre økonomi og personlig utvikling? Møte positive mennesker, våge å drømme og kunne hjelpe andre mennesker til det samme?

Forever Living tilbyr deg et lønnsomt og risikofritt konsept. Jeg tok muligheten da jeg ble tilbudt den. Og det har gitt meg en helt ny hverdag både økonomisk, helsemessig, mer fritid og ikke minst en trygg fremtid med enorme muligheter for vekst og suksess.

Ønsker du å være din egen sjef, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat, så viser jeg deg hva Forever kan tilføre DITT liv! :)

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera