Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 
 

Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Kontakt meg

Vibeke Hay Sandmo
Independent Forever Business Owner

Foretak: Vibeke SandmoMobil: 92845526 Elvestadveien 791
1827 Hobøl
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Mitt navn er Vibeke Hay Sandmo.
Jeg er 28 år og bor på en gård i Hobøl, Østfold.

Jeg jobber fulltid som Senior Manager i Forever Living Products og har en veldig variert arbeidshverdag! Jeg jobber med alt fra privatpersoner, bedrifter, temakvelder, russ/lag/foreninger, stand, coaching, opplæring, presentasjoner/forelesninger, hjemmekontor, ect.

Jeg kommer opprinnelig fra fotobransjen, er utdannet fotograf og har drevet både fotobutikk og fotostudio i Fredrikstad. Jeg jobbet veldig mye og følte ikke at jeg fikk nok igjen for tiden jeg la i det. Jeg ønsket en endring i livet, kunne bygge noe større som ga meg muligheter for en god og trygg økonomi, mer fritid og muligheten for å kunne reise, oppleve det jeg ønsket i livet og ikke minst kunne hjelpe andre til det samme. Jeg startet med Forever som en deltidsjobb ved siden av fotostudioet. Jeg fant ut etter en tid at jeg fikk mye mer igjen fra Forever sammenlignet med alle de timene jeg brukte i den andre jobben. Jeg solgte derfor min andel av studioet til min tidligere kompanjong og satset isteden fulltid med Forever. Det er et valg jeg er veldig glad for å ha tatt idag! :)

Jeg har nå jobbet fulltid med Forever i over 5 år, og har muligheten til å være mer sammen med familie og venner, legge opp dagene etter eget ønske og bestemme min egen inntekt. I tillegg får vi som forhandlere i Forever veldig mye igjen for jobben vi gjør. Jeg har fått reise og oppleve mye siden jeg startet i Forever og alt spandert av firmaet. Ikke bare for meg, men jeg kan også ta med meg en gjest! :) Vi har blant annet fått reiser til England, USA og Mexico, Sør-Afrika og Hellas.

Ønsker du å være med på reisen i Forever? Ikke nøl med å ta kontakt! :)