Forever Living Products Sandvika

Vivi Furu

Independent Forever Business Owner

Månedens produkt i juli!

 

SKATTER FRA HAVET

Kosttilskuddet Forever Arctic Sea er laget for å etterligne et kosthold som er rikt på fisk og skalldyr. Her får du vår egen kombinasjon av omega-3-fettsyrene EPA og DHA fra fiske- og blekksprutolje, som kommer fra Friend of the Sea-sertifiserte leverandører. Du kan bestille på  produkter denne siden , eller send meg en melding Jeg tar Arctic sea hver dag og kommer ikke til å slutte...og i motsetning til andre lignende produkter jeg har tatt før i tiden, "hilser" jeg ikke på dem utover dagen www.myaloevera.no/vivifuru.........

Litt om meg og Forever. Det begynte med et tilfeldig møte på en alternativmesse i november i 2013, hvor søte Sonja stod der og lurte på om jeg kunne tenke meg å smake på Aloe Vera Gel. Da tenkte jeg at nå er tiden inne, - i mange år har jeg nemlig tenkt på å begynne å drikke denne litt spesielle gelen, men jeg har utsatt det. På messa fikk jeg også teste en fantastisk krem som heter Propolis. Da var avgjørelsen lett å ta. Dette ville jeg ha til eget bruk. Dermed ville jeg få 15% rabatt på egne kjøp. Men jeg fant fort ut at jeg ville noe mer - her var jo et fantastisk selskap hvor man både kan få en bedre helse og man kan hjelpe andre- både helsemessig og økonomisk. En helt super kombinasjon.

Visste du at 70/80 % av vårt immunsystem sitter i magen? Så hvis magen ikke fungerer optimalt, vil også immunforsvaret kunne svekkes. I mange år har jeg slitt med diverse helseplager. Nå drikker jeg aloe vera hver dag og det kommer jeg til å gjøre  resten av livet. Vi har også hud innvendig, og den er det like viktig å pleie som huden på utsiden. Vår aloe vera-drikk er en patentert drikk som er laget av  ferskpresset, stabilisert aloe vera - og kun det innerste av bladet blir benyttet. Det blir sågar håndskåret. 

I tillegg til de ovennevnte produktene har vi jo mye av det som trengs i hjemmet, alt fra tannkrem uten fluor, såpe, shampo, sminke  - til vår fantastiske Argi+ som du kan google og lese om. Inneholder viktige aminosyrer.

I  mange år har jeg hatt en vanlig "8 til 16-jobb", men de siste ti årene har jeg valgt å leve annerledes. Derfor gir Forever Living Products meg også anledning til å få en god inntekt, både ved salg - men også med den fantastiske forretningsplanen til Forever Living. I mine øyne helt unik. De tar også vare på oss forhandlere på en utrolig omsorgsfull måte, og det er et bredt samarbeid oss FBO-ere (Forever Business Owner) imellom. Så her har jeg plutselig fått masse nye og svært inspirerende kolleger. Jeg har tidligere sagt til meg selv at jeg aldri skal jobbe med direct marketing igjen etter å ha jobbet med dette tidligere. Men Forever Living Products overgår alt. Dette kommer jeg til å jobbe med så lenge jeg kan. 

Vi har plass til mange fler, så ta bare kontakt, så hjelper jeg og alle mine medhjelpere deg også. Velkommen til oss!

PS! Forever Living Products i Norge har hele 90 dagers fornøyd-garanti, så om produktet du har kjøpt ikke holder mål i forhold til dine forventninger, får du altså pengene tilbake. Kjekt, ikke sant?

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera