Forever Living Products Sandvika

Vivi Furu

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Kontakt meg

Vivi Furu
Independent Forever Business OwnerNorge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Julegavene kan du fremdeles kjøpe av meg! Logg deg inn på shopen min og send inn din bestilling nå! Da rekker du å få det før jul :-)

I 2018 fyller Forever Living 40 år! Jeg har vært i Dallas feiret både Forever og fått oppleve utrolige historier - fra hvordan fattige mennesker har klart å bygge opp en hel landsby pga Forever. Hvordan Forever Giving gir folk i nød hjelp. Også feiring av alle disse fantastiske menneskene fra hele verden som har fått et nytt liv gjennom Forever. For en reise, og for et selskap! Fra et forrykende sceneshow til besæk på plantasjen hvor de dyrker aloevera-plantene,  til  besøk på fabrikken! Jeg sitter igjen med minner for livet. Neste år går turen til Stockholm!!!

Visste du at ved å bli FBO (forhandler) får du automatisk 15% rabatt uansett om du ønsker å anvende produktene til eget bruk eller til å jobbe med salg og tjene enten litt eller faktisk mye - alt etter som  hvor mye arbeid du ønsker å legge ned i dette. Jeg søker deg som ønsker å bruke produktene selv, deg som ønsker å tjene litt ved siden av annen inntekt eller deg som ønsker å tjene uanede beløp og være med masse moro! 

Å jobbe i Forever har forandret mitt liv, for det å kunne hjelpe andre til å få et bedre liv, enten ved å bruke våre fantastiske produkter eller ved å jobbe med oss, gir meg så utrolig mye. Mine kunder blir glade og fornøyde, og da blir jeg glad også.

Jeg har hatt mange jobber oppigjennom, bl.a. på sykehus og i oljebransjen. Nå har jeg virkelig funnet drømmejobben: Forever Living. Det er et enestående selskap med plass til alle.

I tillegg til at jeg elsker produktene,  legger jeg nå grunnlaget for en enda bedre pensjon. Mange unge mennesker i dag tenker ikke alltid over at de skal gå av med pensjon en gang i fremtiden og jobber ofte uten dette i tankene. Med Forever Living Products kan man sikre alderdommen - og også sine barn, siden medlemsskapet går i arv. Forever tar vare på sine forhandlere på en fantastisk måte. Jeg tør nesten si som Freia: Ingen over, ingen ved siden. Velkommen til oss! Jeg og mine kolleger vil ta godt vare på deg!

 Jeg holder nå til i Drøbak og også i Spania!