Opprett konto Glemt passord?

Velkommen til Talentinas Velvære! 

Jeg heter Yvonne Johansen og er Forever Business Owner. I nettbutikken vil du kunne finne produkter innen katogoriene helse, beauty og fitnes. Du vil finne alt fra kost tilskudd til sminke! 

Produktene er basert på aloe vera og en del har propolis i seg. Jeg har produkter å tilby til hele familien også de firbeinte! Ta kontakt om du har spørsmål om akkurat hva jeg har til de firbeinte. 

Jeg er så sikker på at du vil bli fornøyd at jeg kan tilby hele 90 dagers fornøydgaranti og høy kvalitet på produktene!

KAMPANJE!

Månens produkt er Aloe vera Gelly! Kjøper du en slik vil du få med en liten gave som i mai er et hårbånd. 

Aloe vera gelly er blitt noe som jeg alltid har i hus, og blir brukt av hele familien.

Bruks områder:

Sår stell, ekstra glød til håret, i tørt hår for å få ut floker, ved lettere brannskader, ved solbrenthet, i pelsen til hundene, i sår hals, for å fukte leppene ekstra før jeg legger meg. Jeg blander den også ofte i Propolis hvis min datter som bruker bleie blir sår. disse to er også kjempe god som hårkur eller til fotpleie for å få sommer-føtter ( godt lag med kremmene og tre på brødpose  og sitt en god stund. Gni restene inn i huden. Eller ta på ullsokker og ligg med det over natten.

Jeg har fått spørsmål om hvor mange prosent aloe vera det er i vår Gelly og det er 100%. Indrefileeten på tube! Dette er sommerens must have!

 

Og husk det er alltid 90 dagers fornøydgaranti! 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer av høg kvalitet gir produkter av høg kvalitet. Julio forteller om Forevers Aloe vera og plantasje.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sunn – mamma, pappa, 2 barn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det uforskammet bra. De utstråler en følelse av å være på rett plass til riktig tid. De ser lykkelige og utrulig sunne ut. Lurer på hva det kommer av?

Fitness – the movie

Her treffer vi det framgangsrike paret som kan leve livet akkurat som de selve vil – og gjør det. Begge er utrulig fitness-interesserte, og ikke bare med tanke på trening: de ønsker også å spise riktig og prioriterer å ta hand om seg selv. Så bra at de har så gode produkter tilgjengelige…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I denne filmen følger vi to herlige twenty-somethings i deres hverdag. Kanskje er de venner, kanskje noe mer – vi overlater tolkningen til seerne… Helt klart er det iallfall at de velger sine daglige produkter med omhug.