Susanne Nesse

Susanne Nesse

Independent Forever Business Owner

Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

Forever Aloe Berry Nectar™

Dette produktet opphører og er ikke lenger tilgjengelig for salg.
Read more

Aloe Propolis Creme

En reddende engel for tørr hud Oppdag et av våre mest elskede produkter! Aloe Propolis Creme er et mykgjørende og fuktighetsbevarende underverk med hudpleiende godsaker som Aloe vera og propolis, og med en kremaktig konsistens og herlig honningduft.
Read more

Kontakt meg

Susanne Nesse
Independent Forever Business Owner

Valkendorfsgate 2A
5012 Bergen
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Hei! Jeg er Susanne, 24 år og bosatt i Bergen. Jeg begynte som Forever Business Owner i Januar 2017, og det av mange grunner. Jeg er så utrolig takknemlig og glad for at jeg valgte denne fantastiske jobben!

Jeg er en person som har behov for variasjon i hverdagen. Jeg trives ikke med å jobbe på autopilot - å ha en jobb som kun handler om å gjøre det samme om og om igjen, hver dag. Da kjeder jeg meg, og føler at jeg kaster bort tid. Før jeg startet i Forever hadde jeg en slik jobb. Jobben var helt grei i seg selv, men den ga meg ingenting. Den ga meg ikke utfordringer å vokse på, den ga meg ikke mål å strekke meg mot. Den ga meg kun noe å gå til og penger å leve for. Å ha en slik jobb i lengden visste jeg at ikke ville fungere for meg. Jeg savnet utfordringer - noe å strekke meg etter! Jeg savnet følelsen av å bruke meg selv og mitt potensiale. Jobben jeg hadde ga meg aldri følelse av å mestre noe - jeg var bare flink i jobben, men det var liksom det.

Jeg vet at jeg har det bedre med meg selv om jeg får mulighet til å gjøre nye ting, utfordre meg selv, trå utenfor komfortsonen og jobbe mot mål. For det er nemlig ved å gjøre disse tingene at mulighetene åpner seg for å kjenne på en mestringsfølelse. Og den følelsen gjør virkelig noe med  oss! Det å kjenne på en mestringsfølelse og å takle nye ting  gjør i alle fall meg gladere! I tillegg til å gi meg mye mer energi og overskudd. Det var hovedsaklig med bakgrunn i dette at jeg bestemte meg for å starte med Forever. Forever ga meg nemlig så mange muligheter! Mulighet til å utfordre meg selv, trå utenfor komfortsonen, jobbe mot mål, jobbe variert og da mulighet til å kjenne på denne mestringsfølelsen, som bare er gull verdt for meg.

Det som også var avgjørende var at jeg faktisk fikk mulighet til å jobbe med noe jeg har stor interesse og utdanning innenfor! Jeg har en bachelorgrad i ernæring, mat og kultur, men syntes det var veldig vanskelig å vite hva jeg skulle bruke graden min til. Man trenger ikke en grad for å være med i Forever, men for meg føltes det veldig godt å komme inn i en business som fokuserte på akkurat det jeg hadde utdanning i. Og ikke minst interesse for! Jeg har så lenge jeg kan huske hatt stor interesse for helse og en sunn livsstil. Gjennom Forever får jeg altså mulighet til å bruke meg selv, mine kunnskaper og mine interesser! Og det føles veldig godt. Jeg heier på en måte å leve på som gjør HELE oss glade. Og det at Forever fokuserer på både innvendig og utvendig helse, selvutvikling og generelt det å ha det bra i sin egen hverdag, altså HELE mennesket, passet meg og mine tanker om helse perfekt. Gjennom Forever får jeg da mulighet til å spre det jeg brenner for, og å hjelpe andre til å føle seg bedre, både gjennom å fremme en sunn livsstil, tilby produkter som pleier helsen både på innsiden og utsiden, i tillegg til å kunne hjelpe dem til å finne en måte å leve på tilpasset dem og deres behov. Jeg får være min egen sjef, men med mer trygghet og støtte i ryggen enn om man arbeider helt på egenhånd. Jeg får muligheten til å gjøre ting på min måte, er fri til å finne min vei og drive min egen business! Men nesten helt uten risiko. I tillegg får jeg ta del i et fantastisk fellesskap, der man heier hverandre frem! Jeg føler meg ikke alene, noe jeg nok i større grad hadde gjort om jeg hadde jobbet med egen business helt på egenhånd. Det at man har uendelige muligheter, at man hele tiden har noe spennende å jobbe mot, at man får møte mange nye mennesker, og at alt ligger til rette for at jeg får brukt meg selv, føle meg til nytte, oppleve mestring og mulighet til å vise hva JEG kan føles utrolig bra! Gjennom Forever har man mulighet for å nå LANGT på mange plan <3 Er det ikke fantastisk eller?!

Ønsker du å vite mer om produktene eller dine muligheter i Forever? Kontakt meg gjerne på e-post, så skal jeg svare deg så godt jeg kan; susanne@happybite.no

 

Ønsker du å skape din egen business?

I denne filmen forteller jeg mer om hvordan det er å være Independent Forever Business Owner, hva dette har betydd for meg – og hva det kan bety for deg!