Forever Living v/Reidun Beate

Reidun Beate Søreng Pande

Independent Forever Business Owner

#MARSTILBUD

Jeg kan tilby deg over 160 ulike produkter. Alt innen kosttilskudd, hudpleie og kroppspleie. I desember har jeg disse kampanjene gående:

1) Kjøp 2 valgfri kremer - Få med èn Aloe Lips og vareprøver
Klikk deg inn på "Personal Care" i butikken for å se utvalget av kremer.

Anbefaling 1: Forever Marine Mask og Forever Aloe Scrub er den perfekte julegave til mamma, svigermor, søster, tante eller venninne. 1 stk Aloe Lips inkl i pakken!

Anbefaling 2: Bestselgeren Propolis og Aloe Vera Gelly. Med disse kremene + Aloe Lips i hus, så har du et lite miniapotek tilgjengelig. :)

 

2) Kjøp C9 eller F15 til kampanjepris
For alle som vil ta steget mot en sunnere livsstil. Med C9 får du tydelige instruksjoner og alle verktøy du trenger for å lykkes. Pakken passer for alle voksne som ønsker en endring, men som trenger en liten dytt i ryggen for å komme i gang.

F15 Beginner passer for alle voksne som nettopp har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med, en mer aktiv livsstil. Perfekt for deg som trenger hjelp med å komme i gang med treningen, og som vil ha råd til hvordan du skal tenke rundt kosthold og mosjon for å skape permanente livsstilsendringer – og kunne måle og følge opp resultatene dine.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til min butikk!

Mitt navn er Reidun Beate og jeg er selvstendig forhandler av Forever Living. Her finner du informasjon om produktene, og kan bestille dem direkte fra meg.

Mest kjent blant produktene du kan kjøpe av meg er Aloe Vera Gel – en Aloe Vera-drikke som finnes både i naturell og med frisk fruktsmak. I sortimentet finnes også mange andre kosttilskudd og et stort utvalg av hud og velværeprodukter! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!

Hos meg får du god, personlig kundeservice, i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dagers fornøyd kundegaranti! :)

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om Forever Living, må du ikke nøle med å kontakte meg. Jeg hjelper deg gjerne å finne de rette produktene for deg og dine :)

----------------------------------------------------------------------------------------------

Jobbe med meg?
Jeg ser etter motiverte personer til å ha med i mitt team. Om du vil ha det som hobby, deltid eller fulltidsjobb - det er opp til deg! Ta kontakt!
Email: reidunbeate@live.com
Sms: 480 23 943

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera