#FLOTTE TILBUD TIL DEG

Hos meg får du god, personlig kundeservice, i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dagers fornøyd kundegaranti! :) Jeg kan tilby deg over 160 ulike produkter. Alt innen kosttilskudd, hudpleie og kroppspleie. Nå har jeg disse kampanjene gående:

1) Kjøp den nye (og råpopulære) Sonya Daily Skincare-serien, så får du med toalettveske og en stk Aloe Lips helt gratis!
Klikk deg inn på "Personal Care" i butikken for å se utvalget av kremer.

 

2) Kjøp C9 eller F15 - Få èn ekstra pakke med Ultra Shake gratis.
For alle som vil ta steget mot en sunnere livsstil. Med C9 får du tydelige instruksjoner og alle verktøy du trenger for å lykkes. Pakken passer for alle voksne som ønsker en endring, men som trenger en liten dytt i ryggen for å komme i gang.

F15 Beginner passer for alle voksne som nettopp har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med, en mer aktiv livsstil. Perfekt for deg som trenger hjelp med å komme i gang med treningen, og som vil ha råd til hvordan du skal tenke rundt kosthold og mosjon for å skape permanente livsstilsendringer – og kunne måle og følge opp resultatene dine.

 

3) Kjøp Argi+ og få mer futt og fart i den mørke sesongen + en råflott drikkeflaske inkludert i prisen. Smaker kjempegodt av friske bær og inneholder 30 porsjonspakker. Manges store favoritt! :D 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til min butikk!

Jeg heter Reidun Beate Søreng Pande og er en selvstendig forhandler av Forever Living Products. Bosatt i ei lita bygd i Sør-Trøndelag, hvor jeg  bor sammen med min fantastiske mann, datter på 7 år og sønn på 1 1/2 år. Jeg har jobbet med sosiale medier i over 10 år og blogger på Reidunbeate.com.

Min reise hos Forever startet i oktober 2017 og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke sa ja til muligheten tidligere. I tillegg til å ha jobbet meg opp en flott inntekt, har jeg mer kvalitetstid med barna,  mer tid (og energi) til husarbeid og har fått en betydelig bedre og sunnere livsstil. 

Etter flere år med angst og depresjon har det å jobbe med Forever også gitt meg bedre selvtillitt, og jeg har fått utfordret komfortsonen min, noe jeg mener alle har godt av. ;)

Hovedgrunnen til at jeg har valgt å bygge min egen business er barna mine. De er mitt hvorfor og drivkraften i livet mitt. Dette gjør jeg mest for dem, men også for meg selv, da denne jobben har gjort meg til en mye gladere og sprudlende Reidun!

Ta gjerne kontakt for spørsmål om produktene eller om du er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med Forever. :)

E-post: reidunbeate@live.com

----------------------------------------------------------------------------------------------

Jobbe med meg?
Jeg ser etter motiverte personer til å ha med i mitt team. Om du vil ha det som hobby, deltid eller fulltidsjobb - det er opp til deg! Ta kontakt!
Email: reidunbeate@live.com
Sms: 480 23 943

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera