Forever Living v/Reidun Beate

Reidun Beate Søreng Pande

Independent Forever Business Owner

#NOVEMBERTILBUD

Jeg kan tilby deg over 160 ulike produkter. Alt innen kosttilskudd, hudpleie og kroppspleie. I oktober har jeg disse kampanjene gående:

1) Kjøp 2 valgfri kremer - Få med èn Aloe Lips og vareprøver
Klikk deg inn på "Personal Care" i butikken for å se utvalget av kremer.

Anbefaling 1: Forever Marine Mask og Forever Aloe Scrub er den perfekte julegave til mamma, svigermor, søster, tante eller venninne. 1 stk Aloe Lips inkl i pakken!

Anbefaling 2: Bestselgeren Propolis og Aloe Vera Gelly. Med disse kremene + Aloe Lips i hus, så har du et lite miniapotek tilgjengelig. :)

 

2) Kjøp Argi+ - Få med tannkremen Forever Bright og vareprøver
Argi+ for ork og immunforsvar, blodomløp og muskler! Deilig, rosa drikke som kommer i 30 porsjonsposer til enkelt bruk. Start dagen med Argi+ blandet i et stort glass vann/shakebeger, så vil du kjenne arbeidslysten og den etterlengtede "umfen" komme! :) Argi+ er proppfull av vitaminer, smaker kjempegodt av bær og gir meg mye futt, fart og fres på ellers tunge, kalde dager :)

----------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til min butikk!

Mitt navn er Reidun Beate og jeg er selvstendig forhandler av Forever Living. Her finner du informasjon om produktene, og kan bestille dem direkte fra meg.

Hos meg får du god, personlig kundeservice, i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dagers fornøyd kundegaranti! :)

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om Forever Living, må du ikke nøle med å kontakte meg på mail: reidunbeate@live.com. Jeg hjelper deg gjerne å finne de rette produktene for deg og dine :)

Med vennlig hilsen 

Reidun Beate S. Pande.

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera