Kontakt meg

Reidun Beate Søreng Pande
Independent Forever Business Owner

Mobil: +4748023943 Elvegata 11
7200 Kyrksæterøra
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Jeg heter Reidun Beate Søreng Pande og er en selvstendig forhandler av Forever Living Products. Bosatt i ei lita bygd i Sør-Trøndelag, hvor jeg  bor sammen med min fantastiske mann, datter på 6 år og sønn på 10 måneder. Jeg har jobbet med sosiale medier i over 10 år og blogger på Reidunbeate.com.

Min reise hos Forever startet i oktober 2017 og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke sa ja til muligheten tidligere. I tillegg til å ha jobbet meg opp en flott inntekt, har jeg mer kvalitetstid med barna,  mer tid (og energi) til husarbeid og har fått en betydelig bedre og sunnere livsstil. 

Etter flere år med angst og depresjon har det å jobbe med Forever også gitt meg bedre selvtillitt, og jeg har fått utfordret komfortsonen min, noe jeg mener alle har godt av. ;)

Hovedgrunnen til at jeg har valgt å bygge min egen business er barna mine. De er mitt hvorfor og drivkraften i livet mitt. Dette gjør jeg mest for dem, men også for meg selv, da denne jobben har gjort meg til en mye gladere og sprudlende Reidun!

Ta gjerne kontakt for spørsmål om produktene eller om du er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med Forever. :)

E-post: reidunbeate@live.com