Opprett konto Glemt passord?

Velkommen til min butikk!

Jeg kan tilby deg over 160 ulike produkter. Alt fra kosttilskudd og kroppspleie, til hudpleie og make-up. 

Ønsker du en lettere hverdag? En kickstart før julebordsesongen? Hva med hudpleieprodukter som er tilsatt pleiende aloe vera? Eller sminke som faktisk tar vare på huden fremfor å ødelegge den? Kanskje du, som meg, søker tilskudd som kan være med på å gjøre hverdagen bedre? Da har du kommet til rett sted :)

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om Forever Living, må du ikke nøle med å kontakte meg på mail: mon_jensen@hotmail.com. Sammen kan vi finne de rette produktene for deg og dine :)

Med vennlig hilsen Monica Jensen.

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer av høg kvalitet gir produkter av høg kvalitet. Julio forteller om Forevers Aloe vera og plantasje.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sunn – mamma, pappa, 2 barn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det uforskammet bra. De utstråler en følelse av å være på rett plass til riktig tid. De ser lykkelige og utrulig sunne ut. Lurer på hva det kommer av?

Fitness – the movie

Her treffer vi det framgangsrike paret som kan leve livet akkurat som de selve vil – og gjør det. Begge er utrulig fitness-interesserte, og ikke bare med tanke på trening: de ønsker også å spise riktig og prioriterer å ta hand om seg selv. Så bra at de har så gode produkter tilgjengelige…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I denne filmen følger vi to herlige twenty-somethings i deres hverdag. Kanskje er de venner, kanskje noe mer – vi overlater tolkningen til seerne… Helt klart er det iallfall at de velger sine daglige produkter med omhug.