Vital5™

Velvære fra topp til tå Med Vital5™ har vi gjort det enklere å finne riktig kosttilskudd.
Read more

Velkommen til min hjemmeside.

Jeg heter Monica og er utdannet spesialsykepleier. Jeg er opptatt av kvalitet, og når du handler hos meg får du akkurat dette på alle mine produkter. Og ikke nok med det, men du får også hele 90 dagers fornøydgaranti! Det vil si penger tilbake eller nye varer om du ikke ble fornøyd! 90 dager! DET er det ikke mange andre steder du får.

Ønsker du å fokuserer på å bevare god helse vil jeg anbefale min komplette pakkeløsning Vital5.Dette er en smart grunnpakke som med produkter som utfyller hverandre og skaper en god balanse i kroppen. Pakken inneholder 5 av de mest populære kosttilskuddene i Forever: Aloe Vera Gel, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+. Du får i tillegg med et informasjonsflyveblad med tips på veien til en sunnere livsstil! Om du vil se mer på denne, ligger den under Bokser.
 
Utenom Vital5 anbefaler jeg følgende produkter:  

- Infinte. Vårt aller nyeste hudpleieserie som er et fantastisk anti aging sett. 

- Prinsessemasken

- Argi+ (medfølger i Vital 5)

- Aloe Propolis Creme

- Hand & Face Soap

- Aleo Vera juice ( medfølger vital 5)

- Sonya Skin Care 
 
Trenger du veiledning for å finne de rette produktene? Jeg hjelper deg gjerne :) Send meg en epost på monicahsvendsen@hotmail.com for produktveiledning.

Jeg er bestandig på jakt etter nye, motiverte og engasjerte kollegaer! :) Ønsker du å vite mer om jobbmulighetene Forever Living tilbyr? Trykk på "arbeid med meg" for mer info, eller send meg en mail. Jeg vil gjerne jobbe med deg! 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera