Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Forever Living Flekkefjord /Mona T Ersdal

Mona Tobiassen Ersdal

Independent Forever Business Owner

Kontakt meg

Mona Tobiassen Ersdal
Independent Forever Business Owner

Fjellgaten 5
4400 Flekkefjord
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Går du med en grunder i magen ? Kansje trenger du en jobb på si som kan gi det litt ekstra inntekt i måneden ? 

Har du en drøm om å være selvstendig å bygge opp din egen business ? Da er kansje Forever Living noe for deg ! Det er ingen begrensninger i Forever. Man kan ha det som en hobby, deltid eller fulltid. Man jobber innen MLM ( Network marketing ) og driver delvis med direktesalg. Forever Living ble kåret til årets vekstbedrift for 2015 og den kåringen ble publisert 6 Mars 2017. 

Mange velger å skape ekstra inntekt ved salg av produkter og noen velger å etablere sin egen arbeidplass til deltid eller fulltid. For å jobbe deltid eller fulltid i Forever må man gå inn i business planen. Da går man dypere inn i gründer rollen og det kreves en større innsats. Det er en spennende forretnings modul som fler og fler mennesker over hele verden får øynene opp for, denne muligheten tar deg til høyder du sannsynligvis ikke trodde var mulig. Det sosiale nettverket i Forever er helt unikt. Alle blir like godt motatt og det er som å være en del av en stor familie hvor alle ønsker det samme og hjelper hverandre. Ønsker man å jobbe Globalt er det støtte apparater over hele verden som hjelper deg med spørsmål du måtte ha ! 

Fakta om Forever :

* Etablert i Arizona i 1978 av Rex Maughan 

* Gjeldfritt / Trippel A rated

* Eier alt i fra plantasje til produkt

* Etablert i over 160 land 

* Pensjon / Ingen risiko

* Du kan kvalifisere deg til bilbonus, reiser og bonus sjekker 

* Omsetter for 26 Milliarder 

* Gratis opplæring 

Ønsker du å høre noe om dette ? Kunne du tenke deg en utfordring i hverdagen, litt mer spenning ? Kunne du tenke deg å jobbe i team med meg ? Ta kontakt for en uforpliktende samtale ! 


I am Forever