Facebook : Forever Living Aloe Vera Produkter / Mona Tobiassen Ersdal ( lukket gruppe) Trykk på Facebook ikon oppe til høyre på siden.

✔︎LAG DEG EN BRUKER PROFIL OG DU FÅR OPP ALLE PRISER PÅ PRODUKTENE I SHOPPEN !

✔️ TIL ORIENTERING ER DISSE KAMPANJENE KUN GJELDENE HOS : Forever Living Forandler , Mona Tobiassen Ersdal  !

✔️  Kampanje i Oktober :  Ved kjøp av 3 tannkremer får du med en Avocado Hand & Face såpe. 

✔️ Kampanje på C9 i Oktober - Kontakt meg for info :)

"Det er 100 % fornøyd kundegaranti  på varene  og det er full returrett innen 90 dager om du ikke er fornøyd. Det skal være trygt og handle hos  meg og Forever Living Products."

Tekst : Mona T Ersdal ©️ ( vennligst ikke kopier personlige sitater )

Velkommen til min Aloe Vera nettside. Mitt navn er Mona Tobiassen Ersdal. Jeg er født i 1975 og har vokst opp i den lille Sørlandsbyen Flekkefjord. Jeg er Forever Business Owner. Jeg trivdes godt i service yrket og da passer Forever bra for meg. 

Som Forever Living Forhandler så jobber man med salg av gode produkter.  Man videreformidler gode erfaringer og gode produkter til kunder. Produktene taler for seg ettersom de er av topp kvalitet og kjent verden rundt. De selges i over 167 land. Forever Living er verdens største Aloe Vera produsent og ethvert produkt som fremstilles med den beste kvalitets Aloe Vera ( Aloe Barbadensis Miller ) er nøye utviklet av Forevers egne eksperter. De utvikler stadig nye særegne produkter innen Helse, velvære og personlig pleie.

Folk vil gjerne se bra ut og ha det bra #lookbetterfeelbetter , og man blir stadig mer opptatt av å ta vare på seg selv og sin egen helse. Dette gjør at Forever stadig er i vekst ettersom etterspørselen av gode produkter innen dette område blir større.

Forever trenger hele tiden nye forhandlere ettersom vi selger via direktesalg og ikke har Forever butikker. Som Forever Forhandler er man Forever`s ansikt "utad" ! Det er mange måter å formidle produktene på. Man finner sin måte og gjøre det på og man jobber i Team for å finne de beste løsningene. Man kan selge via familie, venner og kolleager eller man får seg nettbutikk, har stands eller demoer. 

Som forhandler får man handle varer til innkjøps pris noe som også gjør at man sparer penger på personlig bruk av varer.

Går du med drømmen om å være din egen sjef i din egen butikk ? Da kan dette kansje være noe for deg om du kjenner deg gjen i noe av det som er skrevet over. Du velger selv hvor mye tid du vil investere i businessen. Jeg har 1 års erfaring i Forever businessen og har studert forretningsplanen så nøye at jeg er trygg på og veilede deg i riktig retning om du skulle ønske mer info om hvordan starte opp din egen Forever virksomhet og bli en del av Forever familien.

Man må være fylt 18 år for å starte opp.

Ta kontakt via kontakt skjema øverst i menyen eller via telefon så tar vi en kaffe og en prat !

FOREVER SMILE :)

Gjør dagen din God.

-Mona

 

 

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera