Opprett konto Glemt passord?

Aloe Shave 🌿

2017-07-07
Forever Products
Skjermbilde 2017-07-03 kl. 13.03.38.png

Heisan ! 

Det finnes fortsatt personer som barberer seg med barbergel, både i ansiktet og hos kvinner ofte på legger, under armene og intime steder. Forever har en Aloe Vera basert barbergel. Den gir et kremete skum ved påføring men ved å bruke den får du en luksuriøs og herlig barbering. Den inneholder en overflod av hudpleiende ingredienser som gir et strålende resultat og gjør huden oppfrisket, gjenfuktet og uimotståelig myk. Mild frisk duft som passer for damer og menn. Den myker opp både hår og hud. I tilegg inneholder den Aloe Vera, arginin, og mykgjørende å fuktighetsbevarende glyserin. Formulaen er mild og passer alle hudtyper. 

Du kan lese om den her : Aloe Shave  !

Har du lyst å prøve den ? Husk at dersom du ikke er fornøyd med den får du pengene tilbake, vi i Forever ønsker fornøyde kunder så derav 90 dagers fornøyd kunde garanti. Dvs Fornøyd eller Gratis 🌿

Kampanje på denne shaven nå i Juli hos meg er : Ved kjøp av en Aloe Shave får du med en Avocado Hand and Face såpe på kjøpet. Et skikkelig kupp. Dette for at du skal få muligheten til å teste den utrolig gode og fuktighetsgivende såpen i tillegg. Jeg reiser snart på ferie i bortimot 14 dager men ved bestilling før 12.07 så får du levering ca 27/28 Juli ! 

Nyt fine sommer dager ☀️

Frakt tilkommer ved sending av varer !

klem fra meg, Mona ♥︎

Ingredienser Aloe Shave :

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Isopentane, Arginine, Disodium Cocoamphodiacetate, crylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Parfum, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Ethylhexylglycerin, Ascorbic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 Vil du ha en ?

2017-06-26
Inspiration
00_sonya-skin-care-collection.jpg

Heisan !

I dag er jeg skikklig HAPPY 😁 Happy over at vår kjære pus har kommet tilbake. Han har aldri før vært borte så det har ikke noe med "vår yr " å gjøre anntar jeg og dessuten er han kastrert. Tanken som streifet over meg i går i det elendige været var mange ganger, " om han lå skadet et sted og var søkk bløt "....uff..godt at han var like fin og frisk å rask når han i dag tidlig dukket opp.

Nok m det, jeg måtte bare lufte det nok en gang. 

Tenkte jeg ville høre om noen ønsker en Forever katalog i posten ? Jeg har også bestilt foldere med info om det nye Infinite hudpleie settet. Den kommer om en ukes tid, kan også havne i din postkasse om du vil ha litt info.

Forever er i utvikling. Å følge med i tiden og trenden er viktig for Forever, noe som også resulterer i litt utskifting av produkter. Enkelte allerede gode produkter blir erstattet av enda bedre osv. Markedet og etterspørselen er stor på anti aging produkter i hele verden og det er derfor nye Infinite er lansert. Dette er utviklet av Forevers egne spesialister og har hatt en fenomenal mottaking og respons. Kunder verden over er synes settet er helt magisk og det viser bare at Forever nok en gang leverer. Er det en ting jeg er stolt over som Forever Living forhandler så er det at det alltid levers kvalitet når Forever utvikler noe nytt, man kan helt og holdent stole på at Forevers personale gjør jobben sin for at vi som  forhandlere, "kunder" og brukere skal bli fornøyd og få beste kvalitet. 

I løpet av Sommeren / Høsten er det ventet en del nyheter og hva det blir kommer jeg til å oppdatere om i gruppen min så snart det er lansert, det er mye spennende på gang. 

Snart er det ferie tid og i den annledning så rydder jeg litt opp i lageret og selger ut enkelte produkter som skal ut av sortimentet, jeg selger også ut noe som jeg har litt mye av ! 

Hva det er får du vite i gruppen min på Facebook : Monas Forever Living Gruppe  , følg gjerne 😉

Første produkt ut kommer i morgen Tirsdag 😊

Send meg en PM om du vil ha katalog i posten 👍🏻 

Ha en fin dag.

-Mona Livet er i Dag !

2017-06-23
My Forever Journey

Livet er i dag og ikke siden hetes det. Ta vare på deg selv og ta vare på øyeblikkene. Livet kommer ikke, det er nå ! Vi har alle våre utfordringer i hverdagen på godt og vondt og for mange kan livet være en prøvelse. Vi strever etter å være perfekte....ingen er perfekte. Vi er alle bare mennesker i alle fasonger og farger. 

Valget man faktisk kan påvirke er om man velger å ha det bra. I dag har jeg det bra, det har ikke alltid vært slik. Mange ting har vært vanskelig og til tider nesten utholdelig. Men....jeg er bare et menneske ! Vi kan ta et valg....valget om å gjøre hverdagen litt bedre, uansett hva det innebærer. Glemme det som har vært og se fremover, gi oss selv det vi fortjener. Vi fortjener å ha det bra og være lykkelige. Penger gjør oss ikke lykkelige, lykken kommer innenifra. 

Det som skjer er at når man tar fatt i ting og bestemmer seg for tiltak som gjør at man får det bedre med seg selv jo da skjer det ting, positive ting. Steg for steg og dag for dag gir endringer og mestringsfølelse. 

En dag så er du der og hva skjer da ? Jo du kjenner på lykken og at du har det bra med deg selv. Du får kansje kommentarer om at du ser godt ut for det vises lang vei. Det er ikke alltid så mye som skal til....kansje bare noen små ord fra noen andre ♥︎

Husk at det ofte vises utenpå 😊 

Jeg vet alt om dette og jeg valgte å gjøre noe med det...i dag er jeg så mye lengre enn det jeg var da den gang.

Mye av det er takket for Forever Living, struktur , vilje og troen. TROEN på at jeg kan lykkes ♥︎

Jeg er #forevergratefull og jeg er ikke redd for å vise det. Begeistring lar seg ikke skjule !

God Sankthans og helg 🔥🎶💃🏼

Klem fra Mona 

 Fortsettelse Den sunne hverdag !

2017-06-22
Inspiration
knowing-where-i-started-and-where-i-am-today-i-am-forever-grateful-to-all-those-who-inspired-me-along-the-way-thank-you.jpg

"Fortsettelse på mitt innlegg om den sunne hverdag. Det ble for mye tekst i det forrige innlegget så det ble ikke ferdig. Bloggmalen i Forever har begrenset med ord 😀"

Jeg sluttet med at jeg hadde kjøpt meg en startpakke med forskjellige produkter for skattepengene i fjor. Planen min var ment å handle til innkjøps pris til eget bruk. Jeg hadde ikke planer om å selge videre. Etterhvert tok jeg i bruk produkter som tannkrem, såper, shampoer og kremer. Kunne like godt bruke fra min egen web side som å handle i dagligvaren. Litt dyrere vel og merke å handle i min egen "shop" men til gjengjeld så får jeg Aloe Vera baserte produkter i stedet for vannbaserte. Ettersom jeg har slitt med tørr hud så er nå det problemet løst med Aloe Vera varer. Det gir så mye ekstra fukt til huden i stedet for å tørke den ut.

Det tok meg ikke lange tiden og skjønne at produktene jeg nå hadde i hus var imponerende bra og ikke minst veldig populære. Jeg valgte å ta skrittet videre og formidle produktene videre til personer som ønsket å handle hos meg. Jeg begynte å reklamere at jeg var blitt forhandler. 

Den store a-ha opplevelsen fikk jeg etter å ha hatt stander under julemarkedet i 2016. Da lærte jeg mye ! Mange folk kom til meg og fortalte sine historier om produktene og hvordan de brukte de og ikke minst hvor fornøyde de var. Da gikk jeg i fra å være en litt usikker selger til å bli en stolt selger, jeg solgte varer av høy kvalitet. Standene lærte meg mye og gjorde meg mer sikker på at dette ville jeg fortsette med. Jeg har ikke angret en dag og får bare flere og flere faste kunder ettersom for meg er service viktig og ikke minst like viktig er det at jeg kan gå god for produktene og at de har GODE. Jeg stoler helt og fult på Forever, de kan sine ting og de utvikler stadig nye geniale produkter. 

Å jobbe med Forever passer min livssituasjon veldig bra, jeg kan styre det selv etter formen. Målet mitt er å ha Forever som 50 % arbeidplass. Jeg ønsker å hjelpe så andre kan starte opp med Forever og være en god "mentor" for de. Mange ønsker å spe med et par tusen ekstra i måneden og da er dette er kjekk mulighet, noen vil også gjør karriere i Forever å tjene mer for å ha det som deltids jobb eller fulltid. Denne type jobb er blitt ekstra populært blant unge personer som kansje studere og trenger litt ekstra å spe på med. På den måten styrer de arbeidet selv så det ikke påvirker studie tiden, i tillegg er det sosialt og morro. Det er også mange arrangementer å delta på som Forever arrangere. 

Kjenner du noen dette passer for så gi meg et pip, jeg ser etter 3 personer som jeg kan følge opp. Kansje er det akkurat deg som vil høre mer om dette over en kaffe hjemme hos meg ? Det er gratis å starte opp i Forever og det er gratis opplæring.  

Livet mitt har bare gått oppover etter Forever og jeg har det bedre enn på flere år, jeg lever sunt samtidig som jeg koser meg innimellom. Jeg er ikke lengre redd for å ta en selfie, noe jeg aldri gjorde før. Jeg orket ikke å poste et eneste bilde av meg selv. Nå har jeg det bra, jeg er 7,6 lettere enn i begynnelsen av Januar og det med god hjelp av gode produkter. Jeg har mer energi selv om det stor forskjell på dagene men jeg er lykkelig og jeg trives med meg selv. Jeg er absolutt på riktig kurs i livet. 

Jeg er #forever takknemlig ♥︎♥︎♥︎

-Mona 

 

 Den sunne hverdagen 😋

2017-06-22
Inspiration
IMG_5532.jpg

Heisan !

Mange er opptatt av å tenke i de sunne baner, spesielt nå før ferie tiden inntar for fult og man kanske skal inn i en bikini som ligger i skapet, selv er jeg ikke så opptatt av selve bikinen siden det er få dager den faktisk er i bruk. En ting jeg er veldig opptatt av det er å fungere bra på innsiden ! Etter mange år med kronisk sykdom for min del blir man opptatt av å finne alle typer endringer som gjør at en får det bedre. En peride i livet hadde jeg ikke overskudd til å tenke i de baner en gang og da ble det som det ble. 

Tiltak måtte gjøres og begynte å "trene meg selv " , både med turer i skogen men også med oppussings prosjektet i huset. Oppussingen var min utholdenhets trening. Målet var å klare fra 2 1/2 - 3 1/2 time pr dag. Fredag var alltid hviledag. Etter 3 måneder med oppussing var jeg temmelig redusert, kroppen hadde fått "gjennomgå" og tiltak måtte gjøres. Jeg aksepterte ikke et tilbakefall med lang restitusjon, ikke bare er det kroppen som sliter for det er ingen tvil om at det går ut over ens selvbilde når man ikke er "som alle andre" ! For meg har det vært et stort nederlag og ikke lengre ha samme aktivitets nivå som jeg hadde før når jeg jobbet i daglivare handelen. Det har tatt laaaang tid å akseptere den "nye livet" med begrensninger. 

Jeg har noen års erfaring på Instgram med interiør kontoen min @behindabluedoor og mange av mine instavenner var store forbrukere av Forever Living produkter. Spesielt Aloe Vera juice og Argi+, Argi+ er den populært kalte "husmorshotten" som gir deg litt ekstra "futt" i en stresset hverdag ! Jeg bestemte meg i Juni 2016 og prøve disse to produktene. Jeg kjøpte meg 3 dunker Aloe Vera Berry juice og en boks Argi+. ( se bilde over av min første handel ) Som folk flest så tenkte jeg på penger når jeg kjøpte disse produktene, jeg synes det var mye penger å bruke på meg selv for så å "drikke de opp" . Jeg har alltid vært en kjip person, det har jeg etter pappa. Vi lærte at penger ikke kom dalende ovenifra. 

Jeg tok i bruk produktene og hadde bestemt meg for at jeg skal uansett bruke dette i 3 måneder for jeg vet at man må bruke noe i minst 2-3 måneder for å få effekt. Jeg drakk på juice og Argi og kjøpte en ekstra argi etter halv annen måned. 

Etter halvannen mnd kjente jeg meg i bedre form igjen. Jeg hadde mer overskudd og arbeidet gikk bedre. Etter 3 måneder tenkte jeg tilbake og skjønte at dette var en god investering. En god investering i meg selv. Jeg ønsket å bruke produktene videre og bestemte meg for å registrere meg som en fordels kunde for å kunne handle til innkjøps pris. Det endte med at jeg like godt kjøpte meg en startpakke for skattepengene det året og dermed så hadde jeg meg en god kasse med diverese utvalg og kunne formidle dette videre til familie og venner. 

Fortsetter i neste innleg.....

 Nytt oppdatert Produkt !

2017-06-21
Forever Products
19250414_1562615500428956_7315796380695288823_o.jpg

Nå er det nye PROX2 i oppdatert versjon i nettbutikken. De nye protein barene er både gluten og sukkerfrie, de inneholde færre kcal ( 150 kcal pr bar ) ! Er du sugen på et raskt m godt og litt sunnere mellommåltid ? Eller et ekstra protein tilskudd i forbindelse med treningen ? Prøv da Forever PROX2. Den kommer i sjokolade og kanel. Den har et protein innhold på 15 gram pr bar og gir god metthets følese til tross for det lave kcal innholdet. 

Forever PRO X² Chocolate har en god sjokoladesmak både inni og utenpå. Proteininnholdet består av en blanding av høykvalitativt myse- og soyaprotein, utviklet spesielt for dette produktet. Forever PRO X² inneholder dessuten 2 g fiber per bar.

Det høye proteininnholdet gir Forever PRO X² en metthetsfølelse som varer. Den praktiske størrelsen gjør den til en passe porsjon, og den er enkel å ha med seg hele tiden, så vel til treningen som i håndvesken. Eller hvorfor ikke ha et lager i skrivebordsskuffen som du kan ty til når ettermiddagens søtsug setter inn?

PRO X² trenger ikke å oppbevares i kjøleskap.

Du kan lese mer om den i linken under. Lag deg en bruker profil og du får opp alle priser i nettbutikken 😊 Alle som handler den i nettbutikken får med 2 stk ekstra barer fra den gamle utgaven gratis !

http://myaloevera.no/monatobiassenersdal/nb/shop/category/weight_management

Ha en fin dag !Test personer til Infinite !

2017-06-20
Forever Products

Nysgjerrig på den nye hudpleie serien til Forever ? Jeg trenger din hjelp 😊

fullsizeoutput_19c4.jpeg

Heisan ! 

Jeg trenger test personer, se i bunnen av innlegget for utvidet info !

Mange har fått med seg den nye Hudpleie serien i fra Forever som heter Infinite. Dette settet egner seg best for personer over 25 år. 

Kollagen er essensielt for at huden skal holde seg smidig og elastisk. Etter man er fylt 25 år avtar produksjonen av Kollagen. 

Her kommer litt info om hvorfor det er viktig med Kollagen .

♦ Hvorfor er det viktig med kollagen?

 Kollagen er en gruppe naturlige proteiner som finnes i kroppen. Det bidrar til å opprettholde styrken i huden. musklene, skjelettet, vev og tenner. Ved 25 -års alderen består huden av ca. 75 % kollagen, men jo eldre man blir, jo mer avtar produksjonen. Dette blir synlig ved at huden blir slapp, mer ømtålig og mister naturlig glød.

Gammel hud blir mer rynkete, grunnet tap av kollagen.

♦ Hva kan vi gjøre for å få økt kollagen produksjon?

Mye kan gjøres gjennom hyaluronsyre fillere, produkter osv. Men også mye kan gjøres ved å få i seg riktig matvarer. Det lønner seg å tenke hudpleie både innenfra og utenfra. En kombinasjon vil helt klart gi deg best mulig resultat.

Som sagt, øk kollagenproduksjonen gjennom mat. Selv om mat ikke er en kilde til kollagen i seg selv, kan enkelte matvarer stimulere utslipp av proteinet i kroppen. Dette er noen av dem;

► Soyaprodukter - motvirker nedbrytning av elastin i huden.

► Kaldvannsfisk - Omega -3 fettsyrer som finnes i fisk som laks, sardiner og makrell, skaper det ideelle miljøet for kollagenproduksjonen. Er man vegetarianer kan man få de samme fettsyrene fra cashewnøtter, mandler og advokado.

► Vitamin C-holdig mat - mørkegrønne grønnsaker, rød paprika, appelsin og jordbær bidrar til kroppens produksjon.

► Også grønne og sorte oliven, agurk, hvitløk, selleri innehodler svovel. Samt A-vitaminer som finnes i melk, gulrot, søtpotet, brokkoli og rosenkål, vil også kunne opprettholde et høyt niva av kollagen i kroppen.

I Infinite settet får du gode hud produkter og kostilskudd i form av kollagen som gir ekstra tilskudd av kollagen i tilegg til maten. 

♦ Hydrating Cleanser - Rengjørings lotion

♦ Firming serum - Opppstrammende Serum

♦ Collagen Complex - Kollagen tilskudd i form av kost tilskudd

♦ Restoring Crème - Ansiktskrem 

collagen complex :

"Hydrolysert marint kollagen er den viktigste ingrediensen i kosttilskuddet collagen complex. Vitamin C hjelper til med å redusere tretthet og utmattelse, samt bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon. I dette kosttilskuddet finnes det også juicekonsentrat fra cantaloupemelon, hveteekstrakt fra ceramider samt biotin, som bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud."

Produkt info følger med i eget hefte. 

Settet er uten parafyme og passer alle hudtyper noe som er utrolig bra. Infinite er avansert hudpleie i ethvert aspekt. Her er brukt patenter utviklet av Forever netopp for å tilby det det beste av det beste !

Er du opptatt av kvalitet og gode resultater ? Da er dette settet noe for deg.

Alle som kjøper det har 90 dager å teste det ut på, er du ikke fonøyd får du pengene tilbake. Du trenger bare å levere tilbake tom emballasje og kvittering.

Jeg trenger hjelp og din tilbake melding om produktene. Nå ønsker jeg at DU skal prøve dette settet stille og rolig hjemme hos deg og HELT GRATIS. Jeg leverer og henter hos deg. Du låner settet ( uten Collagen ettersom dette er noe du må bruke i mer enn 3 dager for resultat ) i 3 dager og prøver produktene. Det eneste jeg ønsker tilbake er at du fyller ut et skjema som følger med.

Som Takk for hjelpen får du Forever Lips til 43; i gave !  

Send meg en melding om du vil hjelpe meg å teste 😄

 Min Forever Blogg !

2017-06-20
My Forever Journey
Infinete_Fotor.jpg

Heisan ! 
Da er det kommet en ny Blogg mal inne på Foreverliving.no siden vår. Alle som har en Myaloevera side kan nå skrive en blogg. Dette var jo spennende og gir oss jo en ny mulighet å formidle både inspirasjon og bilder. 

For meg som er vandt med blogging så er dette midt i blinken. Kjører ut en test nå så blir det nok innlegg det kommende tiden. 

Følg meg gjerne i min private gruppe på facebook: https://www.facebook.com/groups/1831211747114715/?fref=ts 😊

Der får du insprasjon, tips og kampanjer 👍🏻

Ha en kjempefin dag og velkommen til min Forever Blogg !

Klem fra Mona