Når kommer Solkremen ?

2017-09-08
Forever Products
ALOE SUN SCREEN (11-11)-L.jpg

Forever Living sin solkrem er meget populær. Desverre så har den vært borte mesteparten av dette året. Kun et fåtall personer fikk safet seg denne før den ble trukket ut av sortimentet. Grunnen til at den ble trukket bort er at den innehold konserveringsmiddelet MIT (metylisotiazolinon ) .

Enkelte personer utviklet allergi av MIT på såkalte "leave on" kosmetiske produkter og dermed ble dette konserveringsmiddelet forbudt.

Forever jobber intens med å utvikle ny solkrem , grunnet litt problemer med stabiliteten i den nye formelen er den ikke forventet før i begynnelsen av 2018. 

En stabil formel og effektivt sluttprodukt av høy kvalitet er høyst viktig for teamet i Forever og fordi den nåværende formelen ikke tilfredstiller de høye kravene som teamet i Forever ønsker så ønsker de å bearbeide formelen ytterlige før den slippes ut på markedet. Dette sier alt om Forever og hva de står for...KVALITET !!! Og selge et "middels" bra produkt er ikke et alternativ og absolutt ikke godt nok for vi lever tross alt av fornøyde kunder. 

Jeg er stolt over å kunne jobbe under "paraplyen" til Forever ! Seriøsiteten de utviser når det gjelder utvikling av produkter er helt utrolig spør du meg ! Det handler ikke om å sette et produkt på hylla og " væresgod kjøp...håper du blir fornøyd "... Det handler om kvalitets garanti, hvor du som kunde får pengene tilbake innen 90 dager om du ikke er fornøyd. Du skal være trygg på at en handel hos Forever gir deg gode kvalitets produkter som du kan glede deg over å bruke !

Det er slik det skal være. Kundenes behov i første rekke :) 

FOR ET FANTASTISK FIRMA 💚

VIL DU BLI EN DEL AV DETTE FIRMAET ? SEND MEG EN MAIL SÅ KONTAKTER JEG DEG  : foreverbluedoor@gmail.com

Ha en fantastisk helg 🙂🙂🙂Bli medlem i min private gruppe

2017-09-07
Inspiration
NEW COVER PHOTO-X3 (1)_Fotor.jpg

Heisan !

Er du en person som liker å unne deg det lille ekstra, enten i form av god personlig pleie produkter, helse produkter eller kansje er du en trenings glad person. Uansett hvilken kategori du befinner deg så har jeg produkter som passer deg og din hverdag. Passer du ikke inn i noen av gruppene nevnt over så fortvil ikke for du kan komme til å gjøre det for det er garantert noe for deg også. Dersom du pusser tenner, vasker håret og vasker kroppen din så har jeg produkter tilpasset ditt behov. 

Bli gjerne medlem i min private gruppe på Facebook hvor du får gode tips om produkter, nyheter og kampanjer. Bli medlem via linken : https://www.facebook.com/groups/1831211747114715/?fref=ts

Nå i september har jeg gode kamapnjer så meld deg inn :)

Hvorfor Aloe Vera Produkter ?

De fleste kroppspleieprodukter er bassert på vann eller en rimelig olje. Det som står først på ingredienselisten viser hva basen er. Både vann og rimelige oljer tørker ut huden. Å benytte vann som base er økonomisk smart for butikk produkter både fordi man sammen med fortykningsmiddel får mye mer produkt for lite ekstra kostnad. I tillegg vil man smøre seg oftere med en vannbasert krem, da man blir tørr igjen etter kortere tid enn ved en pleiende base.

De fleste Aloe Vera produktene til Forever er bassert på Aloe Vera som første ingrediens på ingredienselisten. Aloe Vera er kjent gjennom flere tusen år for sin mykgjørende og gode effekt på huden. Når man benytter en slik base får man en krem som kundene blir mer fornøyd med og kan derfor gi 90 dagers fornøyd garanti.

 Konserveringsmidler:
I alle kosmetiske produkter finnes mulighet for vekst av mikroorganismer ved for dårlig konservering. Hvis det er mikroorganismer tilstede og disse formerer seg, risikerer man at produktet blir dårlig. Det er nødvendig med konserveringsmidler for å forhindre bakterievekst og garantere holdbarheten av et kosmetisk produkt. Forever er veldig opptatt av at koserveringsmidlene de benytter skal være effektive og sikre for forbrukerene. 

3. Kjemikalier:
Forevers ledelse, lager produkter for ett nettverk av venners venner og ikke for å lage en reklame hvor de selger til "ukjente" De har lange relasjoner (på det meste 40 år) med tillit fra kunder og Forever Business Owners, som de selvsagt vil opprettholde i 40 år til. I og med at alle FBOs må gå god for produktene selv, for kunne selge videre, tør jeg påstå at Forevers ingredienselister er noen av de mest studerte i bransjen. 

Produksjonen er åpen for besøk og man får lov å filme i lokalene. De gjennomfører ett stort test regime både på råvarene og ferdig produkt. Pga egne produksjonslokaler er det ikke fare for "smitte" fra ingredienser fra produksjon for andre selskap.

Her fikk du 3 meget gode grunner til hvorfor velger Aloe Vera produkter i fra Forever, vil du vite enda litt mer om selve Aloe Vera til Forever så les videre.

Fra plante til produkt

Forever har lang erfaring med å håndtere fersk Aloe vera og foredle den til produkter som blir verdsatt over hele verden. Våre plantasjer ligger i Texas, Mexico og Den dominikanske republikk. Som verdens største produsent av Aloe vera er det selvsagt for oss å ta hensyn til miljøet. Derfor dyrker vi med vekselbruk.

Et rent produkt

Etter høsting gjennomgår bladene en grundig renseprosess der de blir skylt i kaldt vann flere ganger samt høytrykksspylt. Så fjernes rusk og rask, og bladene inspiseres for å sikre at de ikke er skadet. Vi tar vår Aloe vera fra plantens indre, der den er godt beskyttet mot ytre påvirkning, slik at vi får gelé i sin reneste form.

Patentert prosess

Den rene geleen samles opp, og skallrester fjernes. Deretter går den gjennom en patentert stabiliseringsprosess som beskytter mot oksidering. Blad- og skallrester havner i komposten og blir en del av det naturlige kretsløpet.

Grundig testet

Nå har vi et godt grunnprodukt, men vi vil være sikre på at det alltid holder samme høye kvalitet. Derfor gjennomgår geleen både laboratorietester og analyser før den kan inngå som ingrediens i våre drikker og andre produkter.

God drikke

Aloe Vera Gel er grunnlaget for Forevers virksomhet og store suksess. Drikken er vår storselger over hele verden og består av stabilisert Aloe vera fra våre egne plantasjer. Mange millioner mennesker i over 150 land drikker den hver dag. Naturligvis er det den samme høye kvalitet på den Aloe veraen som inngår i alle våre andre produkter fra tannkrem til hudlotion.

Ha en fin Torsdag !

Bestill gjerne et hjemmebesøk og inviter venner. Jeg kommer på besøk til dere med gode tips og kampanjer. Fin gave til vert/vertinne :)

mvh Mona Tobiassen Ersdal /  Tlf : 98 85 34 35

 

 Månedens Produkt September

2017-09-04
Forever Products
Skjermbilde 2017-09-04 kl. 09.21.47.png

Månedens produkt i Forever er Aloe2Go, aloe på farten :) Dette er en praktisk pakke som er enkel å ha med i vesken, bagen eller kofferten. Hvor enn du måtte ferdes. Jeg hadde den med meg på hele ferien i sommer, den var en del av frokosten min vær morgen. Hvordan smaker den ? Den smaker sunt ;) 

Klar når du er !

Det beste av to verdener i ett og samme produkt! Det allsidige kosttilskuddet Aloe2Go inneholder vår fine Aloe Vera Gel og Pomesteen Power, som til sammen blir en leskende drikk. I Pomesteen Power finner du juice fra granateple, pære, mangostan, bringebær, bjørnebær og blåbær. Aloe2Go inneholder vitamin C, som blant annet bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, til å minske tretthet og utmattelse, samt til immunsystemets normale funksjon. Vi kan ikke danne vitamin C selv, men må få det i oss via et daglig inntak av frukt og grønnsaker.

Inneholder 30 drikkeferdige porsjonspakninger.

Produktfordeler

  • Velsmakende drikk i praktisk pakning
  • Vitamin C bidrar blant annet til å beskytte cellene mot oksidativt
    stress og til å fremme immunsystemets normale funksjon
  • Drikkeferdig
  • Inneholder vår Aloe Vera Gel

Tips om bruk

Bland et par spiseskjeer Aloe2Go med olje, salt og hvitvinseddik etter smak og bruk som salatdressing.

Gjør det samme som med salatdressingen og tilsett krydder du liker, og vips så har du en fin marinade. 

 

Kampanje hos meg denne måneden er :

Ved kjøp av en kartong Aloe2Go får du med deg en flaske Joost som du kan lese om her : http://myaloevera.no/monatobiassenersdal/nb/blog?to=2017-08-31

Ha en fin dag :)

-Mona / Forever Living, Flekkefjord sentrum !Gi vannet en vitamin innsprøytning !

2017-08-25
Forever Products
13423404_1831516127077143_563610832_n.jpg

Joost !

Prosenten av personer som faktisk vet hva Joost er, den er ikke stor med tanke på hvor mange folk som bor i Norges land. Hva er Joost ?

Joost er et allsidig kosttilskudd i form av konsentrert, vitaminrik smakstilsetter med smak av blåbær og acai og en oppfriskende smak av sitron. Hvis du heller vil ha en drikk med mer tropisk karakter, så fås joost også med smak av Ananas, kokos og ingefær. Joost inneholder vitaminene C, B6 og B12 samt Folsyre som blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin C også kalt askorbinsyre, er et essensielt vitamin, som vil si at kroppen ikke kan produsere dette selv, men må få det via kosten. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot kosidant stress og til normal kollagen dannelse som har betydning for blodkarenes, tennenes, hudens og knoklenes normale funkjson. Det bidrar også til å øke kroppens opptak av jern. Vitamin C finner du feks i frukt og grønnsaker. Og i Joost !!!

Det er ikke bare glasset med vann som blir bedre og mer vitamin rikt med Joost. Hvis du drikker Aloe Vera juice kan du variere smaken på den med Joost. Ellers passer den til desserter, i pannacotta, som saft, på is, i smoothies, protein drikker, på youghurt, som isbiter, osv det er bare å bruke fantasien. En smart ting er å lage vannis til barna som faktisk gir barna vitaminer i en is !!!

En pakke Joost inneholder 30 doser som holder til 7,2 liter ferdig drikke. Bland 2 ml ( et trykk på pakken ) med 2,5 dl vann eller annen drikke. Vær oppmersom på at Joost skal alltid spes ut i henhold til anvisningen. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

Tips til kjølende is:

Bland et trykk 2 ml med 2,5 dl vann. Fyll i isformer og legg evnt i noen blåbær, bringebær og sett i fryseren til de er frosne. Bruk evnt samme blandingen og lag isbiter også med frukt. Utrolig dekorative til vannglasset :)

6 dager igjen av min Joost kampanje. Den varer ut måneden. Send meg en mld om info :)

God helg !

-Mona / Din Forever Living Forhandler ( Flekkefjord ) Kampanje på Joost !

2017-08-02
Skjermbilde 2017-08-02 kl. 21.06.36.png

Heisan ! 

Har du hatt en fin ferie ? Her nytes siste rest av ferie før hverdagen kaller med sine plikter og gjøremål. En ting er sikkert for min del og det er at denne ferien har jeg sikkert lagt på meg 2-3 kg. Vi har spist så mye skrap mat i Sverige for ikke å snakke om kaker, is og snop....kjenner jeg blir nesten dårlig bare med tanken. Jeg ser fram til hverdagen og gode sunne rutiner. Jeg er som folk flest og skeier ut på de fleste områder på ferie dager, resultatet er uvel og oppblåst mage. For ikke å snakke om hvor mye prikker/klumper jeg får i ansiktet av denne livsstilen. Hjelpe meg sier jeg bare !!!! Jeg savner Aloe Vera juicen big time. Den må stå kaldt og er ikke lett å ha med på ferie når vi flytter på oss hele tiden. Er det en ting i Forever sitt sortimang jeg ikke kan leve uten nå så er det juicen. Den har virkelig forandret mitt liv og gitt meg en så mye nedre hverdag. Den er bensinen for min kropp og gir meg "smøring" alle steder, enklere kan det ikke sies. 

Vi er i Sverige fram til Lørdag ! Vi la inn en ekstra reise og sprengte ferie budsjettet. Vi hadde tenkt å dra på hytta men det sko bli mye dritt vær så vi tok avsted. Vi stor trives i Sverige så det falt naturlig å dra tilbake. 

Til slutt vil jeg fortelle at denne månedens produkt er Joost vitamin drikk.

All ære til vann som tørsteslukker, men iblant kan det friste med en smak som er litt mer fruktig, og som samtidig tilfører vitaminer? Tenk at det finnes et kosttilskudd tilpasset nettopp for dette.

Nemlig Joost – et kosttilskudd i form av en konsentrert, vitaminrik smaksetter med smak av blåbær og acai og en oppfriskende touch av sitron. Hvis du er ute etter en drikk av mer tropisk karakter, fås Joost også med smak av ananas, kokos og ingefær.

Joost inneholder vitamin C, vitamin B6, vitamin B12 og folsyre, som samtlige blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon samt til å redusere tretthet og utmattelse. 

En pakning inneholder 30 doser og holder til 7,2 liter ferdig drikk. Joost skal alltid spes ut i henhold til anvisning.

Produktfordeler

  • Vitaminrik smaksetter
  • Trenger ikke å oppbevares i kjøleskap
  • Oppfriskende smak

Tips om bruk

Lag en leskende is etter badet. Bland 2 ml Joost med 2,4 dl vann, hell i isformer og sett i fryseren til de er frosne. For å piffe opp isen litt ekstra kan du tilsette ferske bær eller små biter av frukt. 

Kjøp en Joost og få med Aloe Lips på kjøpet 😁

Ha en fin kveld !

Mvh

MonaAloe Shave 🌿

2017-07-07
Forever Products
Skjermbilde 2017-07-03 kl. 13.03.38.png

Heisan ! 

Det finnes fortsatt personer som barberer seg med barbergel, både i ansiktet og hos kvinner ofte på legger, under armene og intime steder. Forever har en Aloe Vera basert barbergel. Den gir et kremete skum ved påføring men ved å bruke den får du en luksuriøs og herlig barbering. Den inneholder en overflod av hudpleiende ingredienser som gir et strålende resultat og gjør huden oppfrisket, gjenfuktet og uimotståelig myk. Mild frisk duft som passer for damer og menn. Den myker opp både hår og hud. I tilegg inneholder den Aloe Vera, arginin, og mykgjørende å fuktighetsbevarende glyserin. Formulaen er mild og passer alle hudtyper. 

Du kan lese om den her : Aloe Shave  !

Har du lyst å prøve den ? Husk at dersom du ikke er fornøyd med den får du pengene tilbake, vi i Forever ønsker fornøyde kunder så derav 90 dagers fornøyd kunde garanti. Dvs Fornøyd eller Gratis 🌿

Kampanje på denne shaven nå i Juli hos meg er : Ved kjøp av en Aloe Shave får du med en Avocado Hand and Face såpe på kjøpet. Et skikkelig kupp. Dette for at du skal få muligheten til å teste den utrolig gode og fuktighetsgivende såpen i tillegg. Jeg reiser snart på ferie i bortimot 14 dager men ved bestilling før 12.07 så får du levering ca 27/28 Juli ! 

Nyt fine sommer dager ☀️

Frakt tilkommer ved sending av varer !

klem fra meg, Mona ♥︎

Ingredienser Aloe Shave :

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel), Aqua, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Isopentane, Arginine, Disodium Cocoamphodiacetate, crylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Parfum, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Ethylhexylglycerin, Ascorbic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 Vil du ha en ?

2017-06-26
Inspiration
00_sonya-skin-care-collection.jpg

Heisan !

I dag er jeg skikklig HAPPY 😁 Happy over at vår kjære pus har kommet tilbake. Han har aldri før vært borte så det har ikke noe med "vår yr " å gjøre anntar jeg og dessuten er han kastrert. Tanken som streifet over meg i går i det elendige været var mange ganger, " om han lå skadet et sted og var søkk bløt "....uff..godt at han var like fin og frisk å rask når han i dag tidlig dukket opp.

Nok m det, jeg måtte bare lufte det nok en gang. 

Tenkte jeg ville høre om noen ønsker en Forever katalog i posten ? Jeg har også bestilt foldere med info om det nye Infinite hudpleie settet. Den kommer om en ukes tid, kan også havne i din postkasse om du vil ha litt info.

Forever er i utvikling. Å følge med i tiden og trenden er viktig for Forever, noe som også resulterer i litt utskifting av produkter. Enkelte allerede gode produkter blir erstattet av enda bedre osv. Markedet og etterspørselen er stor på anti aging produkter i hele verden og det er derfor nye Infinite er lansert. Dette er utviklet av Forevers egne spesialister og har hatt en fenomenal mottaking og respons. Kunder verden over er synes settet er helt magisk og det viser bare at Forever nok en gang leverer. Er det en ting jeg er stolt over som Forever Living forhandler så er det at det alltid levers kvalitet når Forever utvikler noe nytt, man kan helt og holdent stole på at Forevers personale gjør jobben sin for at vi som  forhandlere, "kunder" og brukere skal bli fornøyd og få beste kvalitet. 

I løpet av Sommeren / Høsten er det ventet en del nyheter og hva det blir kommer jeg til å oppdatere om i gruppen min så snart det er lansert, det er mye spennende på gang. 

Snart er det ferie tid og i den annledning så rydder jeg litt opp i lageret og selger ut enkelte produkter som skal ut av sortimentet, jeg selger også ut noe som jeg har litt mye av ! 

Hva det er får du vite i gruppen min på Facebook : Monas Forever Living Gruppe  , følg gjerne 😉

Første produkt ut kommer i morgen Tirsdag 😊

Send meg en PM om du vil ha katalog i posten 👍🏻 

Ha en fin dag.

-Mona Livet er i Dag !

2017-06-23
My Forever Journey

Livet er i dag og ikke siden hetes det. Ta vare på deg selv og ta vare på øyeblikkene. Livet kommer ikke, det er nå ! Vi har alle våre utfordringer i hverdagen på godt og vondt og for mange kan livet være en prøvelse. Vi strever etter å være perfekte....ingen er perfekte. Vi er alle bare mennesker i alle fasonger og farger. 

Valget man faktisk kan påvirke er om man velger å ha det bra. I dag har jeg det bra, det har ikke alltid vært slik. Mange ting har vært vanskelig og til tider nesten utholdelig. Men....jeg er bare et menneske ! Vi kan ta et valg....valget om å gjøre hverdagen litt bedre, uansett hva det innebærer. Glemme det som har vært og se fremover, gi oss selv det vi fortjener. Vi fortjener å ha det bra og være lykkelige. Penger gjør oss ikke lykkelige, lykken kommer innenifra. 

Det som skjer er at når man tar fatt i ting og bestemmer seg for tiltak som gjør at man får det bedre med seg selv jo da skjer det ting, positive ting. Steg for steg og dag for dag gir endringer og mestringsfølelse. 

En dag så er du der og hva skjer da ? Jo du kjenner på lykken og at du har det bra med deg selv. Du får kansje kommentarer om at du ser godt ut for det vises lang vei. Det er ikke alltid så mye som skal til....kansje bare noen små ord fra noen andre ♥︎

Husk at det ofte vises utenpå 😊 

Jeg vet alt om dette og jeg valgte å gjøre noe med det...i dag er jeg så mye lengre enn det jeg var da den gang.

Mye av det er takket for Forever Living, struktur , vilje og troen. TROEN på at jeg kan lykkes ♥︎

Jeg er #forevergratefull og jeg er ikke redd for å vise det. Begeistring lar seg ikke skjule !

God Sankthans og helg 🔥🎶💃🏼

Klem fra Mona 

 Fortsettelse Den sunne hverdag !

2017-06-22
Inspiration
knowing-where-i-started-and-where-i-am-today-i-am-forever-grateful-to-all-those-who-inspired-me-along-the-way-thank-you.jpg

"Fortsettelse på mitt innlegg om den sunne hverdag. Det ble for mye tekst i det forrige innlegget så det ble ikke ferdig. Bloggmalen i Forever har begrenset med ord 😀"

Jeg sluttet med at jeg hadde kjøpt meg en startpakke med forskjellige produkter for skattepengene i fjor. Planen min var ment å handle til innkjøps pris til eget bruk. Jeg hadde ikke planer om å selge videre. Etterhvert tok jeg i bruk produkter som tannkrem, såper, shampoer og kremer. Kunne like godt bruke fra min egen web side som å handle i dagligvaren. Litt dyrere vel og merke å handle i min egen "shop" men til gjengjeld så får jeg Aloe Vera baserte produkter i stedet for vannbaserte. Ettersom jeg har slitt med tørr hud så er nå det problemet løst med Aloe Vera varer. Det gir så mye ekstra fukt til huden i stedet for å tørke den ut.

Det tok meg ikke lange tiden og skjønne at produktene jeg nå hadde i hus var imponerende bra og ikke minst veldig populære. Jeg valgte å ta skrittet videre og formidle produktene videre til personer som ønsket å handle hos meg. Jeg begynte å reklamere at jeg var blitt forhandler. 

Den store a-ha opplevelsen fikk jeg etter å ha hatt stander under julemarkedet i 2016. Da lærte jeg mye ! Mange folk kom til meg og fortalte sine historier om produktene og hvordan de brukte de og ikke minst hvor fornøyde de var. Da gikk jeg i fra å være en litt usikker selger til å bli en stolt selger, jeg solgte varer av høy kvalitet. Standene lærte meg mye og gjorde meg mer sikker på at dette ville jeg fortsette med. Jeg har ikke angret en dag og får bare flere og flere faste kunder ettersom for meg er service viktig og ikke minst like viktig er det at jeg kan gå god for produktene og at de har GODE. Jeg stoler helt og fult på Forever, de kan sine ting og de utvikler stadig nye geniale produkter. 

Å jobbe med Forever passer min livssituasjon veldig bra, jeg kan styre det selv etter formen. Målet mitt er å ha Forever som 50 % arbeidplass. Jeg ønsker å hjelpe så andre kan starte opp med Forever og være en god "mentor" for de. Mange ønsker å spe med et par tusen ekstra i måneden og da er dette er kjekk mulighet, noen vil også gjør karriere i Forever å tjene mer for å ha det som deltids jobb eller fulltid. Denne type jobb er blitt ekstra populært blant unge personer som kansje studere og trenger litt ekstra å spe på med. På den måten styrer de arbeidet selv så det ikke påvirker studie tiden, i tillegg er det sosialt og morro. Det er også mange arrangementer å delta på som Forever arrangere. 

Kjenner du noen dette passer for så gi meg et pip, jeg ser etter 3 personer som jeg kan følge opp. Kansje er det akkurat deg som vil høre mer om dette over en kaffe hjemme hos meg ? Det er gratis å starte opp i Forever og det er gratis opplæring.  

Livet mitt har bare gått oppover etter Forever og jeg har det bedre enn på flere år, jeg lever sunt samtidig som jeg koser meg innimellom. Jeg er ikke lengre redd for å ta en selfie, noe jeg aldri gjorde før. Jeg orket ikke å poste et eneste bilde av meg selv. Nå har jeg det bra, jeg er 7,6 lettere enn i begynnelsen av Januar og det med god hjelp av gode produkter. Jeg har mer energi selv om det stor forskjell på dagene men jeg er lykkelig og jeg trives med meg selv. Jeg er absolutt på riktig kurs i livet. 

Jeg er #forever takknemlig ♥︎♥︎♥︎

-Mona 

 

 Den sunne hverdagen 😋

2017-06-22
Inspiration
IMG_5532.jpg

Heisan !

Mange er opptatt av å tenke i de sunne baner, spesielt nå før ferie tiden inntar for fult og man kanske skal inn i en bikini som ligger i skapet, selv er jeg ikke så opptatt av selve bikinen siden det er få dager den faktisk er i bruk. En ting jeg er veldig opptatt av det er å fungere bra på innsiden ! Etter mange år med kronisk sykdom for min del blir man opptatt av å finne alle typer endringer som gjør at en får det bedre. En peride i livet hadde jeg ikke overskudd til å tenke i de baner en gang og da ble det som det ble. 

Tiltak måtte gjøres og begynte å "trene meg selv " , både med turer i skogen men også med oppussings prosjektet i huset. Oppussingen var min utholdenhets trening. Målet var å klare fra 2 1/2 - 3 1/2 time pr dag. Fredag var alltid hviledag. Etter 3 måneder med oppussing var jeg temmelig redusert, kroppen hadde fått "gjennomgå" og tiltak måtte gjøres. Jeg aksepterte ikke et tilbakefall med lang restitusjon, ikke bare er det kroppen som sliter for det er ingen tvil om at det går ut over ens selvbilde når man ikke er "som alle andre" ! For meg har det vært et stort nederlag og ikke lengre ha samme aktivitets nivå som jeg hadde før når jeg jobbet i daglivare handelen. Det har tatt laaaang tid å akseptere den "nye livet" med begrensninger. 

Jeg har noen års erfaring på Instgram med interiør kontoen min @behindabluedoor og mange av mine instavenner var store forbrukere av Forever Living produkter. Spesielt Aloe Vera juice og Argi+, Argi+ er den populært kalte "husmorshotten" som gir deg litt ekstra "futt" i en stresset hverdag ! Jeg bestemte meg i Juni 2016 og prøve disse to produktene. Jeg kjøpte meg 3 dunker Aloe Vera Berry juice og en boks Argi+. ( se bilde over av min første handel ) Som folk flest så tenkte jeg på penger når jeg kjøpte disse produktene, jeg synes det var mye penger å bruke på meg selv for så å "drikke de opp" . Jeg har alltid vært en kjip person, det har jeg etter pappa. Vi lærte at penger ikke kom dalende ovenifra. 

Jeg tok i bruk produktene og hadde bestemt meg for at jeg skal uansett bruke dette i 3 måneder for jeg vet at man må bruke noe i minst 2-3 måneder for å få effekt. Jeg drakk på juice og Argi og kjøpte en ekstra argi etter halv annen måned. 

Etter halvannen mnd kjente jeg meg i bedre form igjen. Jeg hadde mer overskudd og arbeidet gikk bedre. Etter 3 måneder tenkte jeg tilbake og skjønte at dette var en god investering. En god investering i meg selv. Jeg ønsket å bruke produktene videre og bestemte meg for å registrere meg som en fordels kunde for å kunne handle til innkjøps pris. Det endte med at jeg like godt kjøpte meg en startpakke for skattepengene det året og dermed så hadde jeg meg en god kasse med diverese utvalg og kunne formidle dette videre til familie og venner. 

Fortsetter i neste innleg.....

 

Distributor
Name
Mav open MAV