Kontakt meg

Marthe Nystuen Kragtorp
Independent Forever Business Owner

Foretak: Marthes Forever Living Langstrandaveien 640
1970 Hemnes
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

 

Mitt navn er Marthe Nystuen Kragtorp, 

Jeg er gift, å har 2 gutter på 4 og 9 år.

Jeg bor landelig til på ett stort jorde i Aurskog Høland.

Å jeg begynte med Forever i Januar 2014.

Jeg begynte bare som forhandler til eget bruk, jeg skulle ikke selge noe! Jeg tok Basic grunn kurs, å tenkte jaja, kanskje jeg er Manager om 3 år.

Men jeg merket raskt att produktene solgte seg selv, å i September var jeg nr 1.topp Retalier i Norge. For en følelse :)

Jeg har hatt Fulltidsjobb, 2 barn å en selvstendig  mann som jobber mye, enda så klarte jeg å bli Manager Oktober 2014. Jeg har pendlet å stått i kø hver dag i 7 år, det har vært en stressende hverdag for å rekke jobb å barnehage. Den største utfordringen for meg med å bli Manager  var tiden, så nå i Februar hopper jeg i det å går fulltid med Forever.

Jeg skal aldri mer pendle, jeg skal være hjemme når barna er syke. Jeg skal jobbe de dagene til sommeren når det er dårlig vær, de fine dagene skal vi være på stranden. Jeg skal ha bilbonus og kvalifisere meg til reiser, her kan jeg jobbe å få belønning og annerkjennelse for det jeg gjør.

Jeg må si att jeg er så takknemlig for det Forever har gjort med meg, det største er den personlige utviklingen, og båndene man knytter med andre mennesker.

I 2007 mistet jeg min pappa, i årene som fulgte brukte jeg all min tid til sorg, tanker , sinne og bitterhet. Alle minutter alene, alle minuttene i sengen føre man sovnet, for så å ta det videre i drømmene.

Men etter att min venn og sponsor Kjersi introduserte meg for denne fantastiske muligheten er det CC som har stått i mine taker og drømmer, jeg er lykkelig og jeg mestrer noe.

Jeg er takknemlig for livet jeg har fått å for fortiden jeg har hatt.

Takk til mannen min, og alle som har støttet meg.  Takk til Forever som har endret mitt tankesett å gjort meg til den jeg er i dag.

Å starte for seg selv er det første trinnet mot selv å ta kommandoen over tilværelsen. Du arbeider selvstendig, men ikke alene. I Forever vil du møte mange inspirerende personer som hjelper deg fremover. Du setter dine egne mål, får et rikere liv og større frihet. Det er enkelt å registrere seg, og du forplikter deg ikke til noe kjøp. 

Min lille Forretnings presentasjon