Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

 

FEBRUAR-TILBUD

1) Kjøp for varer for over 500kr og vær med i trekningen av en overaskelse.

2) Kjøp Heat Lotion og MSM gel å få med en Avokado soap på kjøpet. 

3) Kjøp C9 eller F15 og få med Heat Lotion. 

 

____________________________________________________________________

Jeg heter Martine Osen Ellefsen og er selvstendig forhandler av Forever Living. Her kan du få informasjon om produktene og handle de direkte fra nettsiden min. Du kan også få mer informasjon om hvordan du selv kan bli forhandler, eller du kan sjekke ut www.martineshelse.no

Jeg ser etter flere som jeg kan hjelpe i gang med sin egen business - om du ønsker en deltidsjobb eller heltidsjobb så kan jeg garantere deg at Forever er noe for deg. Her bestemmer du din egen arbeidsdag, hvor mye tid du vil legge i det osv. 

Send meg gjerne en mail for mer info. 
foreverlivingmartine@gmail.com
 
Her på min nettside finnes alt fra hudpleieprodukter, sminke, kosttilskudd og mye annet spennende! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
 
Når du handler av meg får du, god personlig service, produkter av høy kvalitet og 90 dagers fornøyd kundegaranti! 
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg!

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera