Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

 

-Drømmeverden Lifestyle Julekalender-

ÅÅÅå<3 Endelig er desember her! Den koseligste måneden i året. Vi starter nedtellingen til julaften og høytiden. Ventetiden. Og på veien skal vi nyte dagene, kose oss, roe ned og være sammen. Ventetiden for meg innebærer også julekalender. For å bli med i min julekalender så sjekk ut min side  "VIP kundeklubb drømmeverden lifestyle" på facebook. Det blir trekning av gaver, goodiebags, kampansjer, inspirasjon og nyheter!

I tillegg vil alle som registrerer seg som kunde her i nettbutikken få et gavekort på 100,- Gjør unna en stressfri julehandel <3 

100,- trekkes fra den totale summen på din ordre ved kjøp innen 31.desember.

 

Velkommen til Drømmeverden Lifestyle!

Jeg tilbyr KLARNA som betalingsmåte! Bestill nå, få varene og betal senere.

Velkommen hit til min nettbutikk. Her har jeg et stort utvalg av kvalitetsprodukter som er aloe vera baserte, dyrevennlige, milde og rene. Jeg kan tilby produkter innen fitness, helse, skjønnhet, spa, hudpleie, beauty og hår. Oppretter du en gratis kundekonto så får du mulighet til å se priser, lese mer om produktene og handle. Har du spørsmål om produktene eller trenger hjelp til å finne riktige produkter for dine behov. Kontakt meg og jeg hjelper deg mer enn gjerne :)

PS: Det er 90 dagers fornøyd kundegaranti

★Facebook: Drømmeverden Lifestyle

★Instagram: Drommeverden_lifestyle

 

Noen Favoritter:

* Infinite: Et fantastisk anti-age hudpleie sett. Også kalt botox på boks! 

* Argi+: Min daglige rosa magiske drikk<3 Hvem trenger vel ikke litt ekstra overskudd i desember? Også kalt husmorspeed! Hjelper meg også å yte ekstra på trening, og få en raskere restitusjon.

*Heat Lotion: En deilig krem mot vondter og verker! Smør på stive skuldre og kjenn hvordan den jobber. Mine barn kaller den "trollkrem" siden den har reddet de mange ganger fra voksesmerter. 

*Aloe vera gel: drikken som har hjulpet meg og mange tusen rundt i verden med mage og kropp. Ble kåret til "årets helseboost i 2017". 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera