Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

Velkommen til Drømmeverden Lifestyle!

Jeg tilbyr KLARNA som betalingsmåte! Bestill nå, få varene og betal senere.

Velkommen hit til min nettbutikk. Her har jeg et stort utvalg av kvalitetsprodukter som er aloe vera baserte, dyrevennlige, milde og rene. Jeg kan tilby produkter innen fitness, helse, skjønnhet, spa, hudpleie, beauty og hår. Oppretter du en gratis kundekonto så får du mulighet til å se priser, lese mer om produktene og handle. Har du spørsmål om produktene eller trenger hjelp til å finne riktige produkter for dine behov. Kontakt meg og jeg hjelper deg mer enn gjerne :)

PS: Det er 90 dagers fornøyd kundegaranti

★Facebook: Drømmeverden Lifestyle

★Instagram: Drommeverden_lifestyle

 

*Klar for en kickstart?*

Føles kroppen tung, ønsker du en livsstilsending eller vil du komme i form? Da har jeg løsningen for deg:

C9- Kickstarten: Vask ut julen av kroppen og få en kickstart. På kun 9 dager kan du endre om din livsstil til det bedre. Bli kvitt søtsuget, dårlige vaner, oppblåsthet og start din reise mot en smalere og sunnere DEG. 

Tilbakemeldingene fra kundene er fantastiske: mange opplever å gå ned i cm og kg, får mer energi, sover bedre, føler seg lettere både i kropp og sinn. Og ikke minst: fortsetter den reisen de har startet mot en bedre helse<3

F15- Velkommen til ditt nye liv: For å fortsette reisen etter C9 mot en smalere og sunnere deg anbefaler jeg F15, som består av tre komplette kostholds- og treningsprgrammer. Du lærer hva du skal spise, trene og hvordan holde på de gode vanene du startet med i C9. Programmet er delt opp i 2 etapper hvor hver etappe består av 15 dager. 

Jeg brenner for en sunn livsstil og elsker å hjelpe andre igang med sin livsstilending <3 Derfor kjører jeg nå et tilbud på Forever FIT programmet:

Kjøp FIT programmet (C9 og F15) og få et gavekort i nettbutikken min på  500,-      Du får da et komplett program bestående av kostholdprogram+oppskrifter,  produktene du trenger og et treningsprogram+ treningsvideoer så du kan trene hjemme i stua! Du vil også få tilgang til en lukket facebook side. Rett og slett en PT på boks. I tillegg vil jeg være tilgjengelig til å veilede deg underveis i programmet, uten ekstra kostnad. For jeg vil at DU skal lykkes <3 

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera