Velkommen!
Eg heiter Linda Veberg Søgnen og er Independent Forever Business Owner. Her på sida mi kan du kjøpe gode kvalitetsprodukt i nettbutikken, og du kan også lese om muligheten til å starte din eigen virksomhet der du får opplæring og veiledning av meg. Ta det gjerne tid til å sjå nokre av videoane nedanfor.
 
Mest kjent blant produkta du kan kjøpe av meg er Aloe Vera Gel – ein herlig Aloe Vera-drikke som fins både i naturell og med frisk fruktsmak. I sortimentet fins også mange andre kosttilskudd, program for livsstilsendring og hudpleieprodukt for alle hudtyper! Produkta er basert på økologisk dyrka Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
Når du handler hos meg får du produkt av høg kvalitet og 90 dagers Fornøgd kundegaranti (dvs pengene tilbake dersom du ikkje er fornøgd).
I nettbutikken handler du enkelt Forever-produkta dine når det passer deg (klikk på Shop i menylinja over).
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg dersom det er noko du lurer på 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera