Opprett konto Glemt passord?

Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 
Velkommen!
Eg heiter Linda Veberg Søgnen og er Independent Forever Business Owner. Her på sida mi kan du kjøpe gode kvalitetsprodukt i nettbutikken, og du kan også lese om muligheten til å starte din eigen virksomhet der du får opplæring og veiledning av meg. Ta det gjerne tid til å sjå nokre av videoane nedanfor.
 
Mest kjent blant produkta du kan kjøpe av meg er Aloe Vera Gel – ein herlig Aloe Vera-drikke som fins både i naturell og med frisk fruktsmak. I sortimentet fins også mange andre kosttilskudd, hudpleieprodukt for alle hudtyper og flott makeup som setter prikken over i-en! Produkta er basert på økologisk dyrka Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
Når du handler av meg får du produkt av høg kvalitet og 90 dagers Fornøgd kundegaranti (dvs pengene tilbake dersom du ikkje er fornøgd).
I nettbutikken handler du enkelt Forever-produkta dine når det passer deg (klikk på Shop i menylinja over).
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg dersom det er noko du lurer på 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer av høg kvalitet gir produkter av høg kvalitet. Julio forteller om Forevers Aloe vera og plantasje.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sunn – mamma, pappa, 2 barn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det uforskammet bra. De utstråler en følelse av å være på rett plass til riktig tid. De ser lykkelige og utrulig sunne ut. Lurer på hva det kommer av?

Fitness – the movie

Her treffer vi det framgangsrike paret som kan leve livet akkurat som de selve vil – og gjør det. Begge er utrulig fitness-interesserte, og ikke bare med tanke på trening: de ønsker også å spise riktig og prioriterer å ta hand om seg selv. Så bra at de har så gode produkter tilgjengelige…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I denne filmen følger vi to herlige twenty-somethings i deres hverdag. Kanskje er de venner, kanskje noe mer – vi overlater tolkningen til seerne… Helt klart er det iallfall at de velger sine daglige produkter med omhug.