Kontakt meg

Lena Gulbrandsen
Independent Forever Business Owner

Fredrik Borgens veg 13 B
2040 Kløfta
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

I 2015 ble jeg introdusert for Forever Living av en tidligere arbeidskollega. Lite ante jeg at det skulle endre så mye som det har gjort for meg!

Jeg hadde jobbet i barnehage i neste 12 år, da flytting gjorde sitt til at jeg ikke lenger kunne fortsette i den jobben jeg hadde. Jeg følte også samtidig at jeg jobbet veldig mye, la ned masse tid og energi i jobben min - samtidig som jeg følte meg litt "tom" til å ta tak i familie og hjem når jeg kom hjem fra jobb... Stresset tok litt overhånd. Jeg ønsket også å styre hverdagen min litt mer, tjene litt mer og ha litt mer overskudd! 

Så jeg startet å bruke produktene. Jeg forsøkte meg på Aloe Vera Gel og Argi+. Testet ut litt kosttilskudd og hudpleie. Og som nordmenn flest - var jeg skeptisk. Men da kroppen min responderte positivt på produktene, da var jeg solgt! Jeg forelsket meg helt i produktene, anbefalte de til venner og kjente - og plutselig begynte ballen å rulle.

Fordi jeg likte produktene så godt, så var det lett å anbefale de til andre og etter en stund begynte jeg å selge produkter selv som en ekstrajobb. Jeg jobber fremdeles litt i barnehage, men jeg har nå mer tid til å jobbe med Forever hjemmefra enkelte dager innimellom. Jeg stresser mindre, gleder meg til utbetalinger og har nå større mulighet til å styre tiden og livet mitt. Jeg har begynt å bygge mitt team - og dette er bare starten!