Kristina Torgersen

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Velkommen til min nettbutikk!

Her på siden min kan du kjøpe fantastiske produkter til en rimelig pris og jeg sender varene hjem til deg enten via posten eller personlig levering.

Her kan du også lese om muligheten til å starte opp egen virksomhet i en trendy bransje.

Mest kjent blant produktene du kan kjøpe av meg er Aloe Vera Gel – en herlig Aloe Vera-drikke som finnes både i naturell og med to ulike friske fruktsmaker. I sortimentet finnes også mange andre kosttilskudd, hudpleieprodukter for alle hudtyper og fantastisk makeup som setter prikken over i-en!

Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe Vera.
Når du handler av meg får du, i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dagers Fornøyd kundegaranti, og personlig service.

Dersom du har spørsmål i forhold til produktene og lurer på hvilke produkter som kan være mest passelig for deg, kan du sende en epost til kristina_torgersen@outlook.com

Er du nysgjerrig og kunne du tenkt deg å vite mer om jobbmulighetene i Foreverliving selv? Da er det bare å sende meg en henvendelse på mail! 

Velkommen til en hyggelig handel!

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera