Velkommen til Guro's Aloe Vera nettbutikk
 

Jeg heter Guro, og har startet som selvstendig forhandler av Forever Living produkter. Etter å vært forbruker av produktene en stund har jeg begynne med salg av dem, fordi jeg har tro på produktene og synes flere skal få muligheten til å prøve dem.

Forever er produkter med god kvalitet. Våre produkter er svært populære og selges i 150 land over hele verden. Forever er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Med noen få unntak inneholder samtlige produkter økologisk dyrket Aloe vera. Alt fra tannkrem og sjampo til makeup og drikkene med ferskpresset Aloe vera. Du vil bli overrasket over bredden i sortimentet vårt.

Vi har alt fra fitness, helse og velvære, makeup, hud,hår og spa produkter, og blir du ikke fornøyd så har vi en 90 dagers fornøydgaranti.

Ta gjerne kontakt! 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera