Kontakt meg

Gro Kristiansen
Independent Forever Business Owner

Observatoriegata16b h 020
0254 Oslo
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

I alle år har jeg jobbet med salg av utvendig skjønnhet, men nå har jeg funnet meg en jobb hvor jeg kan jobbe med skjønnhet på både utsiden og på innsiden. Før var jeg ikke helt fornøyd med den jobbem jeg hadde, og følte ikke at den ga meg nok utfordringer. 

Aloe vera er en plante som har eksistert i mange år, og er derfor ett produkt som alle har hørt om, og som de aller fleste har i ennten planteform eller tubeform. 

Jeg ble kjent med Forever Living sine produkter da min datter begynte som forhandler. Hun kom til meg og ville at jeg skulle teste disse fantastiske produktene, og hvem klarer vel å si nei til sin datter når hun forteller hvor bra produktene er. Jeg var som de fleste andre litt skeptisk i starten, men så fikk jeg prøvd ett par av produktene, og da fikk jeg se med mine egne øyne at dette var gode produkter. Etter ett par måneder med testing av litt produkter bestemte jeg meg for at dette ville jeg også jobbe med. Jeg kan fortelle dere at det er så deilig å være sin egen sjef og kunne jobbe hvor jeg vil, når jeg vil.