Velkommen!

Mitt navn er Monica, og jeg er en selvstendig Forever Business Owner. 

Våre produkter er basert på økologisk dyrket Aloe vera, og i sortimentet finner du alt du trenger innen kosttilskudd, kroppspleie og makeup.

Jeg hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktige produkter for akkurat ditt behov, og du er hjertelig velkommen til å kontakte meg for en produktvisning eller for å få mer informasjon om muligheten til å starte egen virksomhet og arbeide sammen med meg!

Når du handler av meg får du - i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dagers 100% fornøyd-kundegaranti - også personlig service utover det vanlige!

Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg!
forevermonica@hotmail.com

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera