Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

 

VELKOMMEN

til min personlige hjemmeside for Forever Living aloe vera produkter.

Innimellom er det fint å kune sette av noen timer med fokus på egentid og velvære. Det er noe de fleste trenger. Kunne du tenke deg å være vertinne/ vert på en Foreverkveld? Du ordner gjester, kaffe, te og litt frukt. Resten tar jeg meg av.

Det vil være muligheter til å teste produkter, det vil holdes konkurranse med fine premier og jeg kan tilby gavetips og ferdige pakkeløsninger i ulike størrelser og prisklasser. Og selvfølgelig blir det en vertinnegave til deg!

 

For ønske om en introduksjon, for bestilling eller spørsmål, kontakt med meg på:

e-post: cdolsen1985@gmail.com

mob.: 45 40 34 64

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FASTE TILBUD:

- Fri frakt ved handel over 1000,-
- Gratis ekstragave ved kjøp av månedens produkt

Ønsker du andre tilbud?

Be om å få bli medlem i min VIP kundegruppe på Facebook

 

TEST PRODUKTENE HJEMME.
Minner også om muligheten for å låne produkter med hjem i en hel uke, helt gratis (forutsetter at du bor i Akershus, elelr kommer å henter/ leverer selv). Jeg har flere utlånsbager. Det eneste jeg ønsker i gjengjeld er at du tester produktene ordentlig og gir meg en ærlig tilbakemelding om dine synspunkter rundt produktene. Interressert? Send meg en melding/ mail.

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera