Opprett konto Glemt passord?
 

Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

 

VELKOMMEN

til min personlige hjemmeside for Forever Living aloe vera produkter.

Det er fint å sette av ca to timer med fokus på egentid og velvære. Det er noe de fleste trenger. Kunne du tenke deg å være vertinne/ vert på en Foreverkveld? Du ordner gjester, kaffe, te og litt frukt. Resten tar jeg meg av.

Det vil være muligheter til å teste produkter, det vil holdes konkurranse med fine premier og jeg kan tilby gavetips og ferdige pakkeløsninger i ulike størrelser og prisklasser. Og selvfølgelig blir det en vertinnegave til deg!

 

For ønske om en introduksjon, for bestilling eller spørsmål, kontakt med meg på:

e-post: cdolsen1985@gmail.com

mob.: 45 40 34 64

eller titt innom min blogg: http://carinachanel.blogg.no

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FASTE TILBUD:

- Fri frakt ved handel over 1000,-
- Gratis ekstragave ved kjøp av månedens produkt

Ønsker du andre tilbud?

Be om å få bli medlem i min VIP kundegruppe på Facebook

 

 

TEST PRODUKTENE HJEMME.
Minner også om muligheten for å låne produkter med hjem i en hel uke, helt gratis. Jeg har flere utlånsbager. Det eneste jeg ønsker i gjengjeld er at du tester produktene ordentlig og gir meg en ærlig tilbakemelding om dine synspunkter rundt produktene. Interressert? Send meg en melding/ mail.

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer av høg kvalitet gir produkter av høg kvalitet. Julio forteller om Forevers Aloe vera og plantasje.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sunn – mamma, pappa, 2 barn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det uforskammet bra. De utstråler en følelse av å være på rett plass til riktig tid. De ser lykkelige og utrulig sunne ut. Lurer på hva det kommer av?

Fitness – the movie

Her treffer vi det framgangsrike paret som kan leve livet akkurat som de selve vil – og gjør det. Begge er utrulig fitness-interesserte, og ikke bare med tanke på trening: de ønsker også å spise riktig og prioriterer å ta hand om seg selv. Så bra at de har så gode produkter tilgjengelige…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I denne filmen følger vi to herlige twenty-somethings i deres hverdag. Kanskje er de venner, kanskje noe mer – vi overlater tolkningen til seerne… Helt klart er det iallfall at de velger sine daglige produkter med omhug.