Din Aloe AS eies og drives av gründerne Tonje H. Naas og Øyvind H. Bergesen. Dinaloe.no ble født tidlig 2015 og har oppnådd stor suksess med salg av helsekost, kosmetikk, hår- og hudpleie. Vårt mål er enkelt: Gjøre deg som kunde fornøyd gjennom gode produkter og rask service.

Alle våre produkter selges med 100% fornøyd-garanti. Garantien innebærer at hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du sende varen tilbake – brukt eller delvis brukt – sammen med ordrenummer. Garantien er gyldig første 90 dager etter kjøp. Du får pengene tilbake uten diskusjon.

Din Aloe AS er forhandler for Forever Living Products i Norge, Sverige, Danmark, Finnland, USA og Canada.

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera