SÅ HYGGELIG Å SE DEG HER, velkommen hit! Godt nyttår :-)
​Nytt år betyr nye muligheter. Nye muligheter til å få bedre vaner, enten det være velvære eller trening og kosthold. Nye muligheter til å gi kroppen det den trenger av både pleie og tilskudd, men ikke minst fysisk aktivitet! La 2018 bli DITT år! Og la meg få hjelpe deg på vegen med våre kvalitetsprodukter da vel. Ingenting gleder meg mer enn å glede andre! <3

​Siden vi starter på blanke ark igjen så har  jeg plukket ut 3 produkter jeg vil presentere skikkelig for dere - og anbefale på det sterkeste! 

~ C9 / CHANGE 9 ~
Kickstart din livsstilsendring. C9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg med å kickstarte reisen din mot ditt smalere, sunnere jeg.
For hvem? For alle som vil ta steget mot en sunnere livsstil. Med C9 får du tydelige instruksjoner og alle verktøy du trenger for å lykkes. Pakken passer for alle voksne som ønsker en endring, men som trenger en liten dytt i ryggen for å komme i gang.
Du får: 1) lære deg å legge om kostholdet. 2)lære deg hvordan du kommer i gang med treningen. 3)lære deg å unngå fallgruver på veien. 4)et komplett program, inklusive utvalgte kosttilskudd for den nye livsstilen din.
Slik fungerer det:Med C9 tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som vil hjelpe deg med å oppnå varig vektkontroll – på bare ni dager. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg alle verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag. I pakken inngår utvalgte kosttilskudd som støtter din nye livsstil. Du får en tydelig håndbok som steg for steg veileder og motiverer deg hele veien gjennom programmet. En praktisk shaker og et målebånd følger også med.

~ ALOE VERA GEL ~
​Gå det nye året i møte med glad mage! Vårt mest solgte produkt verden over, og drikkes av millioner av mennesker hver dag. De fleste kjenner til aloe vera sine pleiende egenskaper på hud?! Vel, her får du muligheten til å ta aloe vera som kosttilskudd. Passer for alle som ønsker seg en glad kropp i balanse. Et glass aloe vera er en perfekt måte å starte dagen på! Finnes med tre forskjellige smaker, hvilken blir din favoritt tror du? :-) PSST! Visste du at Aloe vera gel nettopp ble kåret til årets helseboost 2017 i Sverige? Nå har du muligheten til å gi kroppen din best mulig start ved å benytte deg av 5 for 4 tilbudet. Jeg ønsker at du som ny drikkekunde skal få en best mulig start og den får man med fem dunker, derfor får du en dunk gratis av meg hvis du kjøper fire. 

~ ALOE LIPS ~
​Vinteren er forfriskende, men har en tendens til å tørke ut leppene med sin bitende kulde. Tross været og beskytt leppene med Aloe Lips. Med sine hudpleiende og mykgjørende egenskaper gjør kombinasjonen av vår Aloe vera, jojobaolje og bivoks leppene skikkelig myke og glatte. Dessuten lukter den godt! Kanskje den kjæreste lille lipsen jeg noen gang har hatt. Denne kan brukes til 'alt'. Ikke bare beskytter den leppene fra vær og vind, men den er et lite lommeapotek i seg selv. Skrubbsår, kløe, sprukne lepper, neglebånd, munnsår, brannsår, you name it... ​Denne lipsen inneholder ikke vann og kan derfor brukes ute i kulda. Den er faktisk SÅ bra at jeg anbefaler den til ALLE! Et av mine desidert mest solgte produkter. Den er praktisk å ha med seg overalt, den er drøy og passer til både barn og voksne, han som henne.  

La flassende lepper være en saga blott!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ta kontakt hvis du ønsker hjelp med bestilling eller mer info om noen av de andre produktene jeg har i nettbutikken !

Lik og følg gjerne min facebookside: trykk  >> HER << for å følge med på nyheter, inspirasjon og tips !

 

Ønsker deg en riktig fin vintertid!

Vh,
​Tina Cecilie Blestad

 

 

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera