SOL UTE & SOL INNE.
​Velkommen til en hyggelig handel her hos meg!
 

| Pakketilbud |
​Propolis Creme + Protecting Day Lotion SPF20 + Sun Lips + Deo = KLAR FOR VÅR!
Smør ansiktet med solfaktor, beskytt leppene med solfaktor, ha på deg en deo som holder deg fresh hele dagen og ikke flekker på klærne, og ikke minst smør vintertørre hender og føtter med deilige propolis mens du venter på våren!

| Pakketilbud |
Forever MPD + Forever Bright + Aloe First + Aloe Handsoap = HVERDAGSHELTER!
Hver uke bruker vi ulike rengjøringsmidler til vasking. Hadde det ikke vært fint om det fantes ett og samme produkt til vask, oppvask, gulv og til og med til badet? Derfor har Forever laget akkurat et slikt produkt som er både effektiv og skånsom å bruke overalt.​ Suppler med en god håndsåpe som gir deg rene, myke og silkeglatte hender, en tannkrem som rengjør effektivt, pleier tannkjøttet & gir deg frisk pust, samt en oppfriskende spray med mange bruksområder; f.eks. som aftersun til huden eller balsamspray til håret.
 

NYE PRODUKTER
Vi er alle opptatt av at huden skal se frisk og fin ut og ha en ungdommelig glød. Forutsetningene er forskjellige, men det vi alle har til felles er at huden trenger og fortjener ingredienser som virkelig pleier, fukter og mykgjør.
​De fire produktene i vår nye hudpleielinje er:
- protecting day lotion SPF 20 - smoothing exfoliator  - balancing toner - awakening eye cream

Ved kjøp av ett eller flere produkter i denne nye serien så får du med en pose med økologiske og lofrie bomullspads på kjøpet :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ta kontakt hvis du ønsker hjelp med bestilling eller mer info om noen av de andre produktene jeg har i nettbutikken !

Lik gjerne min  facebookside  :-) eller følg meg på instagram @forevertrysil for masse inspirasjon og tips!

Jeg ønsker deg en riktig fin & solrik vår!

Vh,​Tina Cecilie Blestad

 

 

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera