Planlegg suksess!

2018-10-22
Inspiration

Pleier du å skrible ned notater, møter, bursdager osv i kalenderen? Denne er i hvert fall et hett tips til alle som jobber i Forever!

mn, .png
lø.png

Forever Success Planner 2019

Vår flotte og praktiske Success Planner hjelper oss ikke bare til å holde rede på viktige datoer og tider – den gir oss også matnyttige tips og informasjon om Forever og virksomheten vår.

 

 

Inneholder:

• Week-to-a-View Planner

• Daily Appointment Planners

• Mindset Coaching

• Business Strategy Worksheets

• New Prospects & New Business Tracker

• Comprehensive Yearly Goal Planning System

• Monthly Business Goal Planners

• Forever Living Marketing Plan

• Inspirational Quotes Throughout

• Scandinavian Bank Holidays

• Elastic Band Closure

• Handy Back Cover Pocket

• 400 Full-Colour Pages

 


Dette er på en måte en kalenderbok, men med SÅ MYE MER innhold enn det! Den er detaljert, enkel å følge og den er virkelig et superbra hjelpemiddel i hverdagen. Når man er sin egen sjef er struktur viktig.Men hver og en av oss må finne sin egen måte å jobbe på. Vi er ulike, og vi tenker og fungerer ulikt - men oppskriften til suksess er enkel. Det er så mange som har gått den vegen før, man trenger bare å følge i fotsporene. Å invistere i en Success Planner anbefales! Den koster under 250kr og er verdt det!

LYKKE TIL med ditt kommende år i Forever Living familien <3
Ha en riktig fin mandag alle!

Klem TDet nærmer seg...

2018-10-20
Forever Products

Kjærlighet er julens viktigste tema. I år fokuserer vi på å spre kjærlighet og glede ved hjelp av fem eksklusive skreddersydde pakker!

uihj.png

En gledelig jul 

Hver tilbud består av populære produkter av høyeste kvalitet som formidler en følelse av luksus. Slik at hver enkelt som får en julegave fra Forever skal føle seg sett og elsket. Enten du ønsker å gi gaver til ansatte i en bedrift eller til familie og venner, så er dette gaver som blir satt pris på. Å gi en gave som kan brukes og som får andre til å føle seg bra er det beste man kan gi <3

(Alle tilbud holder seg kostnadsmessig innenfor grensene for hva som er fradragsberettiget for foretak å gi bort som julegave.)

 

For mange er dette den koseligste tiden på året – men den byr ofte på stress når julegaveshoppingen blir hengende over oss.  Jeg tilbyr derfor disse enkle pakkeløsningene!

 

Silkemyk glød
To av våre mest populære produkter i samme pakke, Aloe Propolis Creme som er mykgjørende og fuktighetsbevarende for hele kroppen, samt Aloe Lips som gjør lepper myke og glatte og beskytter mot vær og vind.


 

Aktivt velvære
Treningsinteresserte og aktive kommer ikke til å klare seg uten trette kroppers beste venn: Aloe Heat Lotion. Masser deretter med Aloe MSM Gel – mange massørers favoritt som også har beroligende og styrkende egenskaper.
 


 

Eksklusivt ren og frisk
For den som ønsker å føle seg skikkelig frisk, finnes det ikke noe bedre enn smoothing exfoliator, som gir ansiktet en mild peeling og fjerner urenheter. Huden får en frisk glød og blir myk som silke. Balancing toner styrker og trekker sammen porene og virker oppfriskende og fuktighetsbevarende.


 

Herlig for ham
Skånsom deostick med mild, behagelig duft. Aloe Ever-Shield™  verken kleber eller setter flekker på klærne og beskytter aktive menn (og kvinner) mot dårlig lukt hele dagen. Avslutt med den forføreriske duften Gentleman’s Pride, som har en frisk, maskulin duft.


 

Blikk som glitrer
Få et iøynefallende og uthvilt inntrykk ved å påføre awakening eye cream morgen og kveld. Fuktighetsbevarende, hudpleiende ingredienser finnes også i Sonya™ precision liquid eyeliner, som holder lenge og gir øynene dine et vakkert, intensivt blikk.

 

 


Velkommen til en stressfri handel her hos meg!

Klem T2019 – for et spennende arrangementsår!

2018-10-17
Inspiration
hkbn,.png

For et fantastisk år vi har foran oss!

Forever pangstarter allerede i januar (26.–27.) med Scandinavian Gathering på Svenska Mässan i Gøteborg. Det perfekte kickoffet for deg (og teamet ditt). I år med den svært suksessrike Network Marketing-guruen Michael Strachowitz i spissen. De kan også avsløre at lørdagens middag og fest kommer til å bli noe helt ekstra: Et herlig, vinterlig maskeradeball du sent kommer til å glemme! Altså - hvem drømmer vel ikke om å dra på maskeradeball en gang i livet a? Ihvertfall jeg !! <3


I begynnelsen av mai kommer rundt 15 000 FBOs fra hele verden til å invadere Stockholm for å delta på Global Rally. Den 5.–12. mai blåses taket av Globen og man håper på den største skandinaviske oppslutningen noensinne på et rally! 

I anledning av Global Rally i Stockholm erstattes Summer Party 2019 med et stort skandinavisk arrangement i forbindelse med rallyet. Lørdag den 11. mai arrangeres det en herlig fest på Stockholm Waterfront, og dagen etter har Forever booket inn en rekke spennende forelesere. Se etter din mulighet til å kvalifisere deg til dette arrangementet!

Høsten 2019 blir det som vanlig turné med Forever Success Days på følgende datoer og steder:
24-25/8 Helsingfors Finlandia Talo – Congress wing
7-8/9 Aarhus Radisson Blu Scandinavia
14-15/9 Stockholm City Conference Center – Folkets Hus
21-22/9 Oslo Meet Ullevaal

2019 blir et år fullt av sprudlende energi og sosiale arrangementer som forhåpentligvis genererer både glede og suksess. Jeg tror dette vil overgå forventningene dine! Og du - i tillegg til alle disse store eventene, så blir det kickoff - supersøndager m.m. :-)

 

Send med en mail på tinacecilie@blestad.com så kan jeg hjelpe deg i gang med din egen business.
​Spør gjerne hvis du ble nysgjerrig og lurer på noe. Ha en fin kveld.

Klem T

 Hjelp utsatte barn i verden!

2018-10-14
Inspiration

DET NÆRMER SEG JUL... Hos meg kan du kjøpe julekort hvor alle inntektene går til Forever Giving!

j.png
1533593292754.png
1531436902989.jpg

Vakre julekort som selges i 10-pakning.
Pengene går uavkortet til Forever Giving, som hjelper utsatte barn i verden.


 

Forever Giving en en global organisasjon støttet av Forever Living.
​På deres egen hjemmeside kan du lese dette:

Our Mission

Children are our future.  Forever Giving specifically focuses on making a difference throughout the world by providing funds, facilities, and education to help fight against poverty, hunger, and the lack of medical services available for children.

 

Og det er så sant så sant!
​Barna er vår fremtid. Ved å kjøpe julekort støtter du utsatte barn i verden <3
Det er også mulig å gå inn på hjemmesiden for å donere på vanlig måte.

Klem THøst & fine tilbud

2018-10-12
Forever Products

Den mørke tida er kommet! Jeg deler mine produkt-tips til en fin høst med en happy og fungerende kropp!

LRM_EXPORT_28334721925156_20181012_164945482.jpeg

Jeg er i gang igjen før fullt med min egen business under selskapet Forever Living! Jeg har egen hjemmeside, egen nettbutikk og egen blogg. Alt dette har jeg fått helt gratis. Supertakknemlig!

I dag har jeg hentet to stooore esker med masse produkter! Nå blir det action fremover. Jeg håper dere som titter innom vil følge meg på reisen!


🍁 HØST & FINE TILBUD! 🍂
Ja, du leste riktig. Jeg ønsker å gi noen supre tilbud til dere. Denne årstiden bringer med seg litt ymse. Forkjølelser, tørr hud, sprukne lepper, slitne kropper, og kanskje dårlig søvn også? Fortvil ikke! Her kommer mine beste tips til en glad og herlig høst for deg :-)

🌱 To av våre mest populære produkter er Aloe Propolis Creme & Aloe Lips. Kremen er mykgjørende og fuktighetsbevarende. Den kan brukes på hele kroppen, men er spesielt god for ansikt og tørre hender. Lipsen gir deg myke lepper og beskytter mot vær og vind! Dette er produkter som er like fine til barn som til voksne. Vi bruker kremen på utsatte barnekinn når de skal ut i kulda.

 

🌱 Vitaminverdenens superkjendis til din tjeneste! Hos meg kan du nemlig kjøpe Absorbent-C. Vi har vel alle tatt i bruk ulike kjerringråd når forkjølelsen herjer som mest? Dette er et kosttilskudd med hele 60g vitaminC pr tablett. En god tyggetablett med frisk sitrussmak!

 

🌱 100% herlig honning med mye smak! Forever Bee Honey er en eksklusiv mørk honning fra verdens mest ettertraktede honningprodusenter! Denne har lavere GI enn vanlig sukker og er et rent produkt uten tilsetninger. Nå på høsten er den et must til varm melk eller te eller hva du koser deg med i koppen foran peisen. Jeg bruker den også til bakst og matlaging! Et elsk på pannekaker f.eks!  

 

🌱 Fred, ro og avslapning! Dufter påvirker oss alle, og ved å velge deg en duft etter smak og anledning kan du påvirke hvordan selv. Jeg har flere ulike eteriske oljer i nettbutikken, men Lavendel er den duften som verdsettes av de fleste. Den oppleves avslappende og beroligende og er god å ha når du trenger litt avkobling! Dette produktet har veldig mange bruksområder, og du får en brosjyre med mine tips og råd ved kjøp av oljen. JEG drypper en dråpe under hodeputa og sover sååå godt etterpå.

 

🌱 Gir deg mer ork! Og øker energiomsetningen! Forever Therm har vært en hit i USA lenge, og er endelig på det norske markedet. Fysisk aktivitet gir oss som kjent energi, men noen ganger trenger vi kanskje en ekstra boost av noe oppkvikkende? Denne unike tabletten inneholder vitaminene C,B2,B6,B12, pantotensyre og i tillegg koffein fra grønn te, kaffe og guarana. (Visste du at guarana er en ingrediens i mange energidrikker?)

 

🌱 Ta vare på deg selv - fra innsiden og ut! Vital 5 er en komplett pakke med kosttilskudd for en enklere hverdag! Denne passer for stressende småbarnsforeldre til karrieremennesker og seniorer. En enkel, utprøvd løsning til hverdagsbruk! Inneholder fem produkter som tilsammen gir deg viktige vitaminer og mineraler, sunne omega-3-fettsyrer og selvsagt vår egen Aloe Vera Gel for en glad mage!


Ønsker dere allesammen en kjempe fin høst!
​Bare spør hvis du lurer på noe. Enten om produktene eller om Forever Living.

​Klem T

 

Distributor
Name
Mav open MAV