Nytt år betyr nye muligheter!

2018-01-02
My Forever Journey
18697978_1536975766326263_3504657972917243364_n.jpg

Hei allesammen - og riktig godt nyttår til deg som titter innom!

Nå er vi allerede på side 2 av de 365 som er i årets bok for 2018. Har du landet etter nyttårsfeiringen? De fleste begynte på jobb og skole i dag - mens jeg har hatt en veldig rolig dag hjemme i mammaperm og har jobbet litt fra datan mens lille tok hvilen sin. Perfekt!

Jeg - som mange andre -  begynner på C9 i disse dager og akkurat DET skal jeg fortelle mer om i et nytt blogginnlegg! :-)
​Nå ville jeg bare titte innom for å si hei og ønske velkommen til et nytt og spennende år her på min Forever Living hjemmeside. Nye produkter er på gang og jeg lover et innholdsrikt år fra meg på sosiale medier i 2018. Jeg gleder meg til å ta fatt på de blanke arkene på denne bloggen og skal fylle de med masse gode tips om produktene våre, om bruk av aloe vera, jeg skal ta dere med på jobb (bak kulissene) og jeg skal dele av hverdagen min som Forever Business Owner. Dette blir forhåpentligvis en inspirerende plass å komme til!

​Håper du nyter tirsdagskvelden <3
Så snakkes vi! Klem Tina

 

 

 

 

 

 Slik takler du forkjølelsesesongen!

2017-09-12

På denne tiden av året lurer forkjølelsen stadig rundt hjørnet. Det hostes og harkes på jobben, i barnehagen og på skolen – ja overalt hvor mennesker samles. Det finnes selvfølgelig ingen garantier for at man ikke blir rammet, men derimot finnes det mange fiffige ting du kan gjøre for å redusere ubehaget. Både som forebyggende og når ulykken først er ute.

Forkjølelse er verdens vanligste sykdom og den forekommer over hele verden. Og det har den antakeligvis gjort siden tidenes morgen ettersom symptom og behandling er omtalt allerede i skrifter fra det gamle Egypt. Det finnes fortsatt ingen kur, så vi må istedenfor behandle og lindre forkjølelsen så godt vi kan.

 

FØR:

Årsaken til at forkjølelse sprer seg så raskt er blant annet at forkjølelsen er mest smittsom i begynnelsen av sykdomsforløpet – samtidig som den da er minst framtredende for den som har fått viruset. Dette gjør at vi sprer viruset selv om vi ikke føler oss syke.

Hold avstand
For å hindre spredning av smitte er det bra å vaske hendene ofte og unngå å handhilse. Det er også lurt å holde en viss avstand til andre når man hoster og nyser – og host og nys helst i armkroken. Unngå kontakt med mennesker som er forkjølet.

Ikke fikle
Mobiltelefoner, dørhandtak, tastatur, penger og så videre er alle overflater med mange basiller, så prøv å ikke bite på neglene eller fikle med hendene i nærheten av øyner, nese og munn.

Sov mye
Hvis du begynner å føler deg syk så er det enda viktigere å ikke stresse og å få nok søvn. En utmattet kropp har ingen reell sjanse å bekjempe forkjølelsesviruset og holde seg frisk.

Spis bra
Forkjølelse er intet unntak. Å spise bra og få i seg tilstrekkelig med væske er alltid bra når du vil lade kroppens batterier og unngå å bli syk.

 

Når ulykken først er ute:

Sov
Når du stresser, er oppe og løper rundt eller anstrenger deg (trening, jobb, mye å gjøre) så utsetter du kroppen for ytterliggere påkjenning enn det infeksjonen allerede gjør. Med andre ord, tillat deg selv å være syk så blir du ofte frisk raskere.

Bli hjemme
På samme måte som at du som er frisk bør unngå kontakt med mennesker som er forkjølet, så bør du som er forkjølet unngå kontakt med friske mennesker. Du gjør ingen på jobben en tjeneste hvis du sleper deg på jobben med feber. Du bør heller ikke omgås små barn, eldre eller personer med nedsatt immunforsvar hvis du vet at du er forkjølet.

Drikk
Feber, hoste og snørr forårsaker at kroppen skiller ut væske. Da er det viktig at du fyller på og drikker mye vann for å ikke bli dehydrert.

Ta vare på deg selv
Vær snill mot din syke kropp, ta på deg myke klær, bruk tepper og dyner når du fryser og myke lommetørklær når du snyter deg. Når du begynner å bli frisk føles det deilig å bytte til rene sengeklær.

Medisin og lege
I kampen mot forkjølelse finner du alt fra smertestillende til naturmedisin og nesespray, men følg alltid bruksanvisningen og bruk disse ved behov. Selvfølgelig skal du ta kontakt med lege hvis du føler at forkjølelsen påvirker kroppen mer enn du trur den burde og hvis du har symptom som er alvorlige.

Kjerringråd – Grønn te med ingefær, sitron og honning
Riv en liten bit fersk ingefær i en gryte og tilsett saften av en halv sitron. Tilsett vann, nok til en stor tekopp, kok opp og legg i en tepose grønn te eller bruk en teball. La trekke i 5-10 minutter. Rør i honning etter smak og varm teen om det trengs, men ikke la den koke. Drikk og nyt!


Favoritten i forkjølelsestider er Absorbent-C som du kan kjøpe i nettbutikken min!
Vitamin C har stor betydning for kroppens immunforsvar som beskytter oss mot bl.a. virus og bakterier.  Vitamin C bidrar også til nervesystemets normale funksjon og til å minske trøtthet og utmattelse. Vi mennesker kan ikke danne vitamin C selv, så vi må få det tilført via mat og kosttilskudd.​ Absorbent-C er en tyggetablett med sitronsmak som inneholder hele 60 mg vitamin C pr. tablett, samt fiber i form av havrekli.
                                                             // Kjøpes her //Ønsker høsten varmt velkommen!

2017-09-08
Forever Products

Vi er allerede i kapittel 9 i årets bok. Vi er i høstens første måned, og med september kommer kalde og mørke kvelder, men også fine dager!

pixlr_20170907114333833.jpg

Med høst så kommer sure vinder, regnvær, mørke skyer og luft som påvirker kropp og humør. Trauste regnværsdager hvor mørke skyer henger over hodet på oss gjør noe med humøret. Ihvertfall opplever jeg at jeg blir veldig daff og sliten med antydninger til litt hodepine da det er dårlig vær. Men hvis solen bryter igjennom skylaget, vinden virvler opp nydelige blader og høsten viser seg fra sin vakreste side - Ja, da smiler jeg og nyter!

Det er viktig å ta vare på seg selv enten du er under pleddet i sofaen, foran peisen med en kopp kakao i hånda, nedi badekaret, ute på bærplukking, i skogen på jakt, høyt oppi fjellet eller på hytta i gyngestolen og leser en god bok. Det er en tid for alt! Og høsten er en tid hvor vi ofte blir tørre i huden og på hendene, i hår og hodebunn. Forkjølelser kommer som perler på en snor. Feber og vonde ledd, snørr og vond hals. Ja, det er mye som hører høsten med. Men vi kan også glede oss over frisk luft & nydelige farger ute i naturen. Det er noe eventyrlig over en fin høst!

 

Jeg vil tipse om noen flotte produkter til høsten :-)

~ ALOE VERA GEL ~
​Gå høsten i møte med glad mage! Vårt mest solgte produkt verden over, og drikkes av millioner av mennesker hver dag. De fleste kjenner til aloe vera sine pleiende egenskaper på hud?! Her får du muligheten til å ta aloe vera som kosttilskudd. Passer for alle som ønsker seg en perfekt måte å starte dagen på! Finnes med tre forskjellige smaker, hvilken blir din favoritt tror du? :-) Høsttilbud: kjøp fire drikker (valgfri smak) og få med en til på kjøpet!

~ ALOE FIRST ~
​Sprayflasken med det store innholdet. Denne har mange bruksområder - men spesielt nå på høsten er den gull verdt for deg som sliter med tørr hodebunn og tørt hår. Den er også utvilsomt en supergod balsamspray når du skal gre ut flokene, og den er deilig å spraye på ved myggstikk, da den svaler og beroliger huden din. Faktisk et 'must-have' produkt til hjemmet ditt!

~ ALOE LIPS ~
​Kanskje den kjæreste lille lipsen jeg noen gang har hatt. Denne kan brukes til 'alt'. Ikke bare beskytter den leppene fra vær og vind, men den er et lite lommeapotek i seg selv. Skrubbsår, kløe, sprukne lepper, neglebånd, munnsår, brannsår - ja til og med på hemorider kan du bruke denne. (ps! lurt å ha to forskjellige isf;)) ​Denne lipsen inneholder ikke vann og kan derfor brukes ute i kulda. Den er faktisk SÅ bra at jeg vil at alle skal få prøve den, derfor gir jeg bort en til alle som bestiller noe i høst!

~ ABSORBENT-C ~
Småforkjøla? Vond hals? Eller er du som meg? Livredd for å bli syk...? Vitamin C har stor betydning for kroppens immunforsvar som beskytter oss mot bl.a. virus og bakterier.  Vitamin C bidrar også til nervesystemets normale funksjon og til å minske trøtthet og utmattelse. Vi mennesker kan ikke danne vitamin C selv, så vi må få det tilført via mat og kosttilskudd. Dette er en god tyggetablett med sitrussmak som inneholder hele 60mg vitamin C pr. tabl, som er anbefalt inntak. 


​Ta en titt på disse fine produktene og spør meg gjerne om du lurer på noe :-)Her i hus så knaskes det C-vitaminer as we speak! Favoritten min i disse forkjølelsestider​!
Ha en god helg da dere!

Distributor
Name
Mav open MAV