Opprett konto Glemt passord?
 

Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Sommeren nærmer seg.

Er du klar for sommeren? Solkrem er et must når sola nå begynner og brenne for fult på kroppene våre. Og skulle du være uheldig og bli brent kan Aloe First og Aloe Gelly være helt greit og smøre med. Kjøper du med en propolis og har litt i first flasken har du også en super after sun =) Så hva venter du på? 

 Jeg sender i hele landet mot at vi deler portoen på 2 =)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hos meg får du produkter til hele familien basert på økologisk dyrket aloe vera. Startpakker for kikkstart av kroppen, mild sminke, måltidserstatter som smaker godt, deilige kremer, hårpleie og kosttilskudd. Dette er bare noe av det jeg kan tilby deg.

Utvalget er tilapsset både han og henne, barn og dyr. Ta kontakt med meg på annkarisandvik@gmail.com så skal vi sammen finne ut hvilke produkter som passer til deg og din hverdag :-)

Vil du vite mer om hvilke muligheter Forever kan tilby - klikk deg inn på "jobb med meg" Jeg har også en side på facebook dere kan legge dere til på =)

 

Jeg holder også produktvisningskvelder. Så om du ønsker at jeg skal komme en kveld så ta gjerne kontakt på mail: annkarisandvik@gmail.com, telefon: 941 47 426 eller på facebook

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer av høg kvalitet gir produkter av høg kvalitet. Julio forteller om Forevers Aloe vera og plantasje.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sunn – mamma, pappa, 2 barn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det uforskammet bra. De utstråler en følelse av å være på rett plass til riktig tid. De ser lykkelige og utrulig sunne ut. Lurer på hva det kommer av?

Fitness – the movie

Her treffer vi det framgangsrike paret som kan leve livet akkurat som de selve vil – og gjør det. Begge er utrulig fitness-interesserte, og ikke bare med tanke på trening: de ønsker også å spise riktig og prioriterer å ta hand om seg selv. Så bra at de har så gode produkter tilgjengelige…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I denne filmen følger vi to herlige twenty-somethings i deres hverdag. Kanskje er de venner, kanskje noe mer – vi overlater tolkningen til seerne… Helt klart er det iallfall at de velger sine daglige produkter med omhug.