Velkommen til shopen min!

Her kan du kjøpe fantastiske produkter eller lesa om muligheten til å starta egen virksomhet i ein trendy bransje. I Forever Living ser me verdien av et sunt kosthold og god helse som startar på innsida. Derfor tilbyr me produkter av ypperste kvalitet til innvendig og utvendig pleie innenfor kategorier som hudpleie og velvære, helse/kost/ernæring, eteriske oljer mm.
Produktene er basert på den beste kvaliteten av økologisk dyrket aloe vera, i tillegg til andre naturlige ingredienser, og er derfor heilt frie for skadelige tilsetningstoffer.
 
90 dagers tilfredshetsgaranti for kunder:
Din sikkerhet - Tilfredshetsgaranti for kunder på alle Forever Living sine produkter. Er du ikkje fornøyd med produktene du har kjøpt, kan du returnere dei ubrukt, oppbrukt eller delvis brukt saman med emballasjen. Du får pengene tilbake uten diskusjon!
Eg hjelpe deg med glede å finna rette produkter for akkurat dine behov, og du er hjertelig velkommen til å kontakte meg for ein produktvisning eller for å få mer informasjon.
 
Ønsker du ikkje å bruke webshopen går det like fint å kontakte meg på telefon 47661333, eller mail annedale
 
Mvh Anne Dale Nordbø
Forever Living Business Owner, Forever Living Products
 
 

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera