Anne Myrvoll Sal og hestetermografi

Anne Myrvoll

Independent Forever Business Owner

Velkommen til min Forever-shop!

 

Jeg er selvstendig forhandler hos Forever Living Products. I sortimentet kan du finne alt du trenger innen kosttilskudd, kroppspleie og makeup. Jeg hjelper deg gjerne med å finne riktige produkter for akkurat dine behov.

Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
Når du handler av meg får du, i tillegg til produkter av høg kvalitet og 90 dager Fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige!
 
Her i min nett-butikk handler du enkelt dine Forever-produkter når det passer deg.
 
Hvis du ønsker bestille 9 dagers kickstart, send meg en e-post på annemyrvoll@hotmail.com med navn, adresse og e-post samt hvilken smak du ønsker på Aloe Vera drikken som følger med samt hvilken smak på Shaken. Pris på kickstart er 1550,- + porto ved forsendelse.
 
Nå har det kommet en egen versjon av kickstarten, en helt egen pakke - C9 :)
Finn denne og Vital 5 under "Bokser"
 
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg for å få mer informasjon om muligheten til å starte egen virksomhet og arbeide sammen med meg!
 
Hilsen Anne Myrvoll

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera