Velkommen!
Vi er uavhengige distributører av Forever Living Products. Her på siden kan du kjøpe fantastiske produkter, lese om muligheten til å starte egen virksomhet i en trendy bransje og du kan komme i kontakt med oss for en produktvisning.
 
Mest kjent blant produktene du kan kjøpe av oss, er Aloe Vera Gel – en herlig Aloe Vera-drikke som finnes både i naturell og med tranebær smak. I sortimentet finnes også mange andre kosttilskudd, hudpleieprodukter for alle hudtyper og flott makeup som setter prikken over i-en! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
Når du handler av oss får du, i tillegg til produkter av høg kvalitet og 90 dager Fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige!
 
Våre kunder er private og bedrifter. Vi har også firmagaver til alle anledninger.
 
Her i vår nett-butikk handler du enkelt dine Forever-produkter når det passer deg.
 
Ønsker du å handle i scandinavia utenom Norge, ta kontakt :) 
 
Ønsker du å orke mer i hverdagen? 
Argi+ Har bla L-arginin For ork og immunforsvar, blodomløp og muskler.
Den inneholder også vitamin B6 og B12, som blant annet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse samt opprettholde en normal energiomsetning.
 
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på:
Tlf: 415 23 798/ 901 05 382
Mail: post@aloeverasiden.no 
 
 
Press here for presentation in english:
 
https://vimeo.com/223277380 
 
Reading about the opportunity or want to shop outside scandinavia:
 
http://www.goaloevera.com

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera