Velkommen!

Jeg heter Else Christine Nygård og er forhandler i Forever. Jeg er fysioterapeut og rideinstruktør ved siden av å jobbe med Forever. 

Mest kjent blant produktene våre er Aloe vera juicen. Den finnes i 3 forskjellige smaker, inneholder vitamin C og er god for både mage, tarm, hud og energi!

I sortimentet finner du også andre kosttilskudd, hudpleie, sminke, eteriske oljer og miljøvennlig rengjøringsmiddel. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe Vera. 

Her i shopen kan du enkelt finne det du trenger av helse- og hudpleieprodukter, samt kosttilskudd. Alle produktene har 90 dagers fornøydgaranti. Jeg hjelper deg gjerne med å finne produkter tilpasset ditt behov. 

Nå er det julegavetid og blant annet 15% på det nydelige Infinite settet *Se under Julekampanje i shopen

Annet julegavetps er Propolis + lips! Kremen er uten vann og like god for dine hender og føtter som potekrem for din 4beinte venn ;-) 

 

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera