Hei alle sammen, jeg har arbeidet som homeopat og naturterapeut i over tretti fem år- Jeg er daglig leder ved Senter for livshjelp i Ski, og har gleden av å hjelpe mennesker finne bedre helse og en livsstil som passer dem.

Jeg har alltid vært interessert i naturprodukter, og ble stadig mer klar over at aloe vera er et av de mest allsidige og helsefremmende kosttilskudd som finnes. Etter å ha lett lenge etter de rette produktene, kom jeg over Forever Living Products. Med en gang skjønte jeg at dette var kvalitet - her var allsiidge helseprodukter som kunne hjelpe mennesker å hjelpe seg selv.

Etter mange år i selskapet, blir entusiasmen min bare større: Produktene virker, selskapet er seriøst og solid. Du kan støtte andre og samtidig få en stabil ekstrainntekt - en uslåelig kombinasjon. Vil du vite mer? Kontakt meg på aloevera@livshjelp; 64913990/48174290

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera